Dr. Ioana Gabor, de la UPU, medicul ce îşi respectă profesia şi dincolo de porţile spitalului

Dincolo de orarul fix pe care îl avem, ar fi extraordinar dacă fiecare dintre noi ne-am respecta profesia în cazul apariţiei unor momente în care putem fi utili.
Am întâlnit de multe ori doctori sau angajaţi ai instituţiilor militarizate care, deşi nu erau în timpul serviciului, au sărit pentru a ajutora pe cei aflaţi într-o situaţie critică. Dr. Ioana Gabor, de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Bistriţa este un om dedicat cu totul profesiei, pe care un adevărat specialist nu o lasă în instituţie odată cu punerea, la finalul programului, halatului de medic, în cui.
De curând, doamna doctor s-a oprit pe B-dul Independenţei, în drum spre lucru, acolo unde a încercat să salveze viaţa lui Ioan Meşter, căzut pe stradă în urma unui infarct. Până la ajungerea colegilor de la SMURD şi Ambulanţă, doamna doctor a acordat primul ajutor prin manevre de resuscitare. Familia îi mulţumeşte pentru gestul deosebit. Te sensibilizează asemenea oameni care te fac să crezi că te afli într-o ţară în care omenia mai este la ea acasă şi în care nu suntem indiferenţi.
Felicitări doamna doctor şi suntem siguri că, dacă gesturile de mulţumire nu sunt întotdeauna aşa cum trebuie, acum ele se contabilizează undeva, iar răsplata va veni la un moment dat.

.

Comentarii

20/11/18 19:33
Felicia

Doamna Ioana Gabor este nu numai un medic foarte priceput, este si un om deosebit.
Multumiri doamnei doctor pentru tot efortul care il depune ca si medic dar si pentru modul in care stie sa aline suflete sarind in ajutor celor ce isi indreapta privirea spre ea.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]