Drumul de pe Valea Şieului va fi modernizat

Preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan, a anunţat că a fost finalizată procedura de achiziţii publice pentzru modernizarea DJ 154, de la Sărata la Monor. „Pentru cei 40 de km, până la limita de judeţ cu Mureş, avem resursele financiare. Intră în modernizare în această toamnă şi va fi finalizat în primăvara anului viitor”, a precizat Moldovan.

         Potrivit acestuia, săptămâna aceasta ar urma să fie încheiată licitaţia şi pentru DN 17C (primul tronson de la Dumitra la Năsăud), astăzi fiind programată şi deschiderea ofertelor pentru execuţia primului tronson de  pe DN 17D, de la Beclean la Salva.

„Suntem pregătiţi şi cu depunerea proiectului pe Programul Operaţional Regional, pe DJ 172D, de la Colibiţa mai departe. Pentru Ilva Mică, e importantă şi că va fi asfaltată Strâmba. Cu acea ocazie, Ilva Mică, Poiana Ilvei, Măgura Ilvei, Ilva Mare intră cu drumul judeţean în modernizare. Din bugetul Consiliului Judeţean şi fonduri guvernamentale vom continua cu un tronson din Ilva Mare până la ieşirea din Lunca Ilvei, pentru că acel tronson nu este eligibil, la fel şi Drumul Blajului, care va fi scos la licitaţie din fondurile Consiliului Judeţean şi cele guvernamentale. Eu cred că în următorii doi ani vom avea o faţă schimbată din punct de vedere al infrastructurii pe Valea Someşului şi Valea Ilvelor”, a punctat şeful CJ BN.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5