După PMP, un tânăr actor înfrumusețează, cu flori, gropile din Bistriţa

sursa facebook

Vă mai amintiţi că în primăvara trecută, preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP) Bistriţa-Năsăud, deputatul Ionuţ Simionca, a plantat flori în... asfalt. Prima, într-o „groapă” din sensul giratoriu de la intersecţia străzii General Grigore Bălan cu Bistricioarei. ,,Groapa” era frezată, aranjată, numai bună să primească răsadul. Operaţiunea a continuat pe strada Gheorghe Şincai, la numărul 16, în faţa sediului de atunci de partid al PMP, după care preşedintele Simionca a spus: ,,Uitaţi-vă în comunitatea voastră. Noi nu reparăm drumurile, dar vrem să tragem un semnal de alarmă. Important este să ne pese de Bistriţa. Mulţumesc!”.
Azi, tânărul actor Răzvan Bărbos a plantat flori în faţa Spitalului Judeţean, dar şi pe alte străzi.
Răzvan a transmis, pe facebook, un mesaj primarului Ovidiu Creţu: "Stimate domn primar Ovidiu Cretu, vă adresez un mesaj public, la fel ca acum ceva timp, mesaj la care mi-ați răspuns şi vă mulțumesc. Văd că pe lângă veverițele care oricum nu mai există, pârtia cu mocirlă de cinci milioane de euro doriți să deschideți şi un aquapark. Dar cariile din asfalt când le plombăm, domnule primar? Podul Jelnei, sensul de la spital, Năsăudului, Decebal, sensul de la Winmarkt, sensul de la poliție, Împăratul Traian şi lista continuă mult şi bine. Dacă vă plac aşa mult craterele, din suflet vă rog să mă anunțați să-mi schimb maşina cu un tractor pentru offroad de oraş".
După plantarea florilor, Răzvan Bărbos, student la Facultatea de Teatru şi Televiziune, specialitatea Artele Spectacolului a Universităţii „Babeş-Bolyai”, fiul maiorului Grigoriţă Bărbos, de la Jandarmeria Bistriţa, a completat: "Până una alta, am plombat eu astăzi câteva gropi, dar le-am înfrumusețat cu flori".

test2

Comentarii

21/02/17 09:28
Nicoleta

mergeti sa vedeti Drumul Dumitrei Vechi, straduta mica, pe care nu au gandit sa o asfalteze odata cu strada principala.E dezastru si isi bat joc de banii nostri pentru tot felul de prostii!!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]