Echipa Alianței pentru Bistrița-Năsăud a ajuns la Nușeni!

Echipa Alianței pentru Bistrița-Năsăud a ajuns la Nușeni! O comună în care Consiliul Județean și Guvernul României au investit și au proiecte în implementare în valoare de 27.4 milioane de euro! 
 
Președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan, a asigurat finanțarea pentru modernizarea a 41 km de drumuri județene: 
• Nuşeni-Corvineşti (în lucru);
• Nușeni-Feleac-Chiraleș (contract de lucrări semnat, proiectare finalizată, urmează să înceapă lucrările în scurt timp);
• Beclean-Nușeni-Chiochiș (finanțare asigurată, în licitație). 
 
În plus, au fost modernizate străzile comunale, căminele culturale din Rusu de Sus și Vița, drumurile agricole, grădinițele din Nușeni, Vița și Feleac, canalizarea menajeră în Nușeni, Feleac, Beudiu, Vița, Rusu de Sus și modernizarea iluminatului public din comuna Nușeni; 
 
Mai departe, echipa noastră este singura care are proiecte coerente care vor moderniza Județul Bistrița-Năsăud! 
 
În 27 Septembrie, oamenii au de ales între oamenii care știu ce au de făcut în administrație: lista Consilierilor Județeni ai Alianței Pentru Bistrița-Năsăud și Președintele Radu Moldovan, iar în Nușeni candidații Alianței pentru Nușeni: Laszlo Balint-Primar și Liviu Rusan!
 
*** 
Articol electoral comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de SC RĂSUNETUL MEDIA SRL – portal www.rasunetul.ro, CUI mandatar financiar județean: 21200019.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5