Echipamentele electrocasnice din bucatarie in care romanii investesc fara retineri

Asa cum ne asteptam, publicul authton tine cont de o sumedenie de aspecte in momentul in care se decide sa investeasca in echipamentele performante din propria locuinta. Iar pentru ca bucataria ocupa pozitia secunda ca importanta, dupa living si accesoriile sale complementare - televizorul Smart, sistemul audio sau Xbox-ul, atunci electrocasnicele sunt acelea care finiseaza lista de dorinte creionata in linii mari la sfarsitul lunii. Si pentru ca bugetul nostru nu este intotdeauna gata sa suporte o astfel de investitie, asta inseamna ca trebuie sa urmarim reducerile din magazine cu mult timp inainte de a intra in posesia echipamentului dorit.

Perioada preturilor promotionale se apropie cu pasi repezi, iar romanii devin din ce in ce mai nerebdatori in momentul in care se gandesc la prilejul unic de a achizitiona echipamente multifunctionale definite de discount-uri impresionante. Studiile de specialitate efectuate in domeniul electrocasnicelor au propus cateva detalii relevante pentru producatorii si comerciantii din sectorul IT & Tech. Informatiile prezentate ii ajuta pe acestia sa isi formeze o viziune panoramica asupra aspectelor care primeaza pe lista publicului autohton, mai ales daca vorbim despre dispozitivele electrocasnice destinate bucatariei. Astfel, un procentaj majoritar infatiseaza un cumul de 80% de romani care aleg sa isi investeasca economiile in cuptoare incorporabile, preferatele lor fiind acelea care functioneaza pe baza energiei electrice.

De ce le aleg pe acestea in detrimentul modelelor care functioneaza pe gaz? Raspunsul este oferit tot de planul financiar, de-a lungul timpului dovedindu-se faptul ca utilizarea unui astfel de echipament se reduce la un consum minim, de aproximativ 50 de bani pe ora. De asemenea, un cuptor electric incorporabil va fi mult mai apreciat in gospodariile autohtone pentru ca ofera multiple functionalitati impresionante, pornind de la metodele conventionale de gatit, pana la maniera in care acesta se poate "intretine singur" - o sintagma ce suna de-a dreptul fantezist pentru gospodinele care au obosit sa curete ore intregi cuptoarele ce functioneaza pe gaz. Si totusi, modelele ceva mai performante reusesc sa propuna functii de autocuratare bazate fie pe piroliza, fie pe tehnologia cu aburi. Ambele diminueaza drastic energia si timpul consumat pe intretinerea acestui echipament, timp care poate fi investit in cateva ore de relaxare alaturi de cei dragi.

Asadar, cuptoarele incorporabile electrice sunt principalele echipamente dorite de romani, insa care sunt celelalte dispozitive ce le completeaza lista de dorinte? Accesoriile de gatit au castig de cauza inca o data, insa in acest caz vorbim despre plita electrica. Desi consumul sau energetic il depaseste cu mult pe acela al cuptorului, majoritatea persoanelor nu dispun de suficient spatiu pentru a intra in posesia primului echipament mentionat si se decid sa efectueze investitii la o scala mult mai mica. Astfel, plita devine un aliat de nadejde pentru aceia dintre dumneavoastra care nu petrec foarte mult timp in bucatarie, fiindu-le suficient un echipament minimalist, fiabil si practic. Ultima pozitie a podiumului revine hotei, aceasta fiind mai mult decat utila in locuintele in care gospodinele isi indeplinesc cu regularitate sarcinile culinare. Din acest punct de vedere, romanii se declara impresionati de acele modele care elimina aburii in mediul exterior, cu o viteza cat mai ampla. Nu trebuie sa omiteti necesitatea unui filtru anti- grasime, acesta facilitand intr-o maniera uimitoare cerintele de curatare periodica.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5