Echipamentele necesare pentru orice practicant de tenis de masa

Tenisul de masa este unul dintre cele mai apreciate sporturi in Asia si nu numai, de-a lungul timpului devenind o activitate extrem de populara atat la nivel competitional cat si la nivel amator. Este arhicunoscut faptul ca in acest sport conteaza micile detalii, pornind de la echipamentele de joc si pana la indeletnicirile jucatorilor, astfel ca, daca va doriti sa il practicati la un nivel mediu sau avansat, aveti nevoie de indeplinirea unor criterii de baza. Raportandu-ne la baza oricarei activitati de natura sportiva, si anume echipamentul necesar, tenisul de masa nu este nici pe departe un sport pretentios, un jucator avand nevoie de doar cateva accesorii menite sa ii ofere confortul necesar dar si posibilitati multiple raportate la performantele de joc.

4 obiecte sau accesorii care vor desavarsi jocul tau de tenis de masa

Masa de tenis este fara doar si poate cel mai important element al acestui joc, in momentul de fata existand atat versiuni de interior(indoor) cat si versiuni de exterior(outdoor). Dimensiunile unei mese de tenis sunt standard(274 x 152,5 x 76cm), calitatea fiind un aspect care se bazeaza pe tipul suprafetei de joc dar si pe structura sistemului de sustinere. De regula, alegerea unei mese de tenis se realizeaza in functie de locatia in care va fi utilizata sau nivelul competitional, mesele utilizate la competitiile de anvergura dispunand de o stabilitate desavarsita dar si de o suprafata de joc extrem de calitativa.

Sortul si tricoul, doua elemente vestimentare care iti vor oferi confortul dorit si te vor ajuta sa atingi nivelul maxim de performanta. Chiar daca multi pasionati ai tenisului de masa sunt de parere ca se poate folosi orice tip de echipament sportiv in vederea practicarii acestui sport, trebuie mentionat faptul ca sorturile si tricourile special concepute sunt oarecum diferite. Sunt mai multe branduri de top care furnizeaza tricouri si sorturi de calitate, Donic sau Xiom reprezentand alegerea majoritatii sportivilor de performanta.

Paleta de tenis are un impact covarsitor asupra jocului propriu-zis, drept pentru care se recomanda asamblarea unui model personalizat, adaptat special stilului vostru de joc. Achizitionand baza oricarei palate de tenis de masa, si anumte lemnul, aveti posibilitatea de a miza pe cele doua suprafete in functie de aptitudinile sau nivelul de joc actual. Fiecare suprafata disponibila in magazine difera in functie de duritate sau caracteristici, astfel ca trebuie sa fiti atenti la metrici precum viteza, control sau efect, fiecare dintre acestia oferindu-va posibilitati multiple in timpul jocului.

Incaltamintea nu trebuie niciodata neglijata, indiferent ca sunteti incepator sau deja ati intrat in categoria jucatorilor avansati, iar pentru cele mai performante modele de incaltari recomandam magazinul online incaltat.ro. Fata de alte sporturi, tenisul de masa este o activitate extrem de solicitanta la nivelul picioarelor, necesitatea de a purta o pereche de incaltaminte rezistenta dar in acelasi timp confortabila, permisiva, fiind absolut necesara pentru a putea avea un randament sporit. Se recomanda purtarea unei perechi de adidasi special conceputi pentru tenisul de masa, aceste modele reusind sa acapareze perfect intreaga presiune la care sunt supuse gleznele in timpul miscarii.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5