Educaţia, prioritate la Budacu de Jos! Tablete pentru elevii comunei! Primarul Sandu Simionca: Ne dorim doar rezultate bune la învăţătură!

Educaţie a fost şi va fi o prioritate pentru administraţie publică locală din Budaci de Jos. Drept dovadă stau investiţiile făcute în infrastructura şcolară, fie că ne referim la şcoală, grădiniţe, asigurarea transportului şcolar în comună, dar şi naveta spre Bistriţa. Acum, în vremuri mai puţin prielnice, Primăria Budacu de Jos a găsit resursele necesare pentru a veni în sprijinul familiilor care au copii la şcoală, dar care nu dispun de dispozitive electronice pentru a putea participa la cursuri online. 
 
"Dragii mei, deși posibilitățile financiare ale comunei noastre sunt reduse, comparativ cu alte comune, am fost și suntem convinși de necesitatea de a investi în educație, investind astfel în viitor.
După cum probabil știți, suntem printre puținele comune care asigură transport gratuit pentru toți elevii, atât cei care învață pe raza comunei cât și cei care învață la Bistrița! În situația actuală, când cursurile școlare se desfășoară on-line, venim în sprijinul elevilor din comuna noastră cu tablete de ultimă generație, astfel încât scuza ”nu am avut” să nu existe! Tabletele au fost achiziționate de către Primăria Budacu de Jos, cu fonduri proprii din bugetul local și au fost transmise Școlii Gimnaziale Budacu de Jos care le va distribui către elevi.Ca răsplată ne-am dori doar rezultate bune la învățătură! Cam asta ar fi mulțumirea pe care o așteptăm de la elevi, să ne facă, pe noi și pe părinți, mândri de rezultatele lor! Cu toții să fim sănătoși și să auzim numai de bine!", a transmis primarul Florin Sandu Simionca. 
 
Chiar dacă aceste tablete au ajuns înainte de alegerile parlamentare, ele au fost distribuite ulterior, tocmai pentru a nu da acţiunii un iz electoral. 
 
Potrivit acestuia, elevii care învaţă pe raza comunei au în majoritatea lor aceste tablete, fie că au fost achiziţionate de autotorităţile locale, fie prin programul guvernamental "Şcoala de acasă". 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5