Ei sunt cei 3 bistriţeni reţinuţi pentru trafic de droguri de mare risc!

DIICOT.RO

La data de 18.11.2017, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaților ŞOROBETEA ANDREI BOGDAN, RADU ALIN şi BALOTĂ FLAVIU COSMIN, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc, trafic de droguri de risc.

   La data de 18.11.2017,  procurorii DIICOT – B. T.Bistrița-Năsăud împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Bistrița-Năsăud au realizat o acțiune de prindere în flagrant a inculpaţilor  Radu Alin şi Balotă Flaviu Cosmin în timp ce încercau să vândă către două persoane o mare cantitate de droguri contra sumei de 12.000 euro.

   În urma acțiunii de prindere în flagrant, au fost ridicate 940 de comprimate și 4,3 grame de resturi de comprimate de ecstasy, aproximativ 500 de grame de cannabis, 290 de grame de bulgări de cristal care conțin substanța activă MDMA și 150 de grame de amfetamină, valoarea pe piața neagră a drogurilor fiind de aproximativ 35.000 euro.

   La data de de 19.11.2017, Tribunalul Bistrița-Năsăud a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor pentru o perioadă de 30 de zile.

   Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia de Operaţiuni Speciale.

   Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, inculpatul beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

.

Comentarii

22/11/17 10:05
Comentariu

Faceti ca in tzarile arabe sau Malaiezia... si va garantez eu ca nu mai face nimeni trafic de droguri... Impuscati-i, be.liti-i, ori spa.nzur.ati-i... Macar pe unul... ca exemplu .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]