Ei vă spun ce vor să facă, noi am făcut deja!

Biroul de presă PSD BN

Guvernarea Ponta ne-a adus investiţii de peste 33 milioane euro, a generat noi locuri de muncă, locuinţe, pensii şi salarii mai mari.

 

·         3.7 milioane euro investiţi în modernizarea maternităţii şi construcţia unui nou bloc operator - Fapte, nu vorbe!

·         Leoni şi Rombat au primit 12.7 milioane euro, bani cu care au reuşit să creeze 440 noi locuri de muncă.  

·         8.3 milioane euro deblocate pentru modernizarea Gării Bistriţa-Nord

·         prima investiţie din ultimii 30 ani în centura veche a Bistriţei.

 

            Administraţia Ovidiu Creţu şi Guvernul Victor Ponta au schimbat faţa municipiului! Fapte, nu vorbe!

 

USR-PLUS

Comentarii

30/10/14 09:44
Vizitator

Minciuni nu fapte! Fara pic de rusine PSD-istii care nu au facut nimic se lauda cu munca altora. Cretu si chelnerul Raducu se lauda cu Leoni si cu reabilitarea garii fara sa aiba nici un merit in aceste proiecte. Toata lumea stie ca Firmele Leoni şi Roseyarns au fost aduse la Bistrita in mandatul lui Vasile Moldovan. Practic de atunci nici un investitor serios nu a mai venit la Bistrita.
Pe urma trebuie spus ca finantarea reabilitarii Garii CFR Bistrita a fost facuta cu surse financiare alocate de Comisia Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala si de la bugetul de stat prin Ministerul Transporturilor si Infrastructurii, in baza unui proiect din anul 2011, in timpul guvernului Boc, atunci cand ministrul transporturilor era Anca Boagiu.
Pe langa Gara CFR Bistrita, au mai fost prinse in programul de reabilitare si Garile CFR din Giurgiu, Alexandria, Slatina, Ramnicu Valcea, Pitesti, Resita Sud, Sf. Gheorghe, Tg. Mures, Zalau, Piatra Neamt, Botosani, Vaslui, Calarasi, Slobozia. Valoarea totala a acestui proiect a fost estimata la 174,48 milioane de euro.
PSD-istii au tinut-o numai in paranghelii si taieri de panglici

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]