Elevi din cinci țări, participanți la atelierele de lucru organizate în cadrul proiectului „Mind Mapping and Multiple Intelligence for primary education”

Elevi din cinci țări, participanți la o mobilitate a proiectului Erasmus în cadrul Școalii partenere ,,Mihai Eminescu” din Năsăud au completat un chestionar online referitor la tipul predominant de inteligență. Workshop-ul a fost susținut de către trainerii Pavelea Tudor Daniel, Timiș Adela și Cira Ioana.
După finalizarea acestui workshop, elevii au fost inițiați în arta mânuirii lutului de către d-na prof. Csillag Timeia. Aceasta le-a prezentat elevilor instrumentele folosite și etapele de lucru ce trebuie respectate pentru obținerea unor produse de calitate din lut.
Profesorii participanți în proiect au desfășurat concomitent workshop-ul cu tema ,,Inteligente multiple. Noțiuni introductiv”. Acesta a fost susținut de către prof. Nikos Makris, din partea coordonatorului de proiect și de prof. Mureșan Adela.
La finalizarea workshopurilor, participanții la proiect au vizitat Castelul Dracula, unde a avut loc și întâlnirea coordonatorilor de proiect pentru a stabili următoarea mobilitate și planificarea activităților referitoare la inteligentele multiple. Elevii și cadrele didactice au profitat de tot ceea ce oferă această atracție turistică a județului – Castelul Dracula, fiind impresionați de frumusețile naturale ale locului.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]