Elevii care dau corigenţa în august se pot înscrie la liceu în septembrie

Elevii claselor a VIII-a care vor susţine examenul de corigenţă în perioada 25-26 august se pot înscrie în clasa a IX-a, pe locurile rămase libere, în cea de-a treia etapă de admitere, în intervalul 1-4 septembrie, potrivit calendarului de desfăşurare a examenelor de corigenţă 2010-2011.

Elevii corigenţi din clasele terminale de gimnaziu şi de liceu care nu pot participa la sesiunea de corigenţe stabilită pentru aceste clase în august, se pot înscrie la sesiunea generală de corigenţe ce se va desfăşura în intervalul 29 august-2 septembrie.

De asemenea, elevii din clasele terminale de liceu care au susţinut şi au promovat examenul de corigenţă se pot înscrie în cea de-a doua sesiune de bacalaureat la 12 august.

Potrivit calendarului de desfăşurare a examenelor de corigenţă, pentru elevii din anii terminali din învăţământul profesional sau postliceal, pentru care curriculumul este organizat modular, se organizează o sesiune de corigenţe până la încheierea cursurilor pe semestrul al doilea al anului şcolar 2010-2011.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]