Elevii de la Şcoala Gimnazială Josenii Bârgăului au primit 15 laptopuri!

Este vorba de premii câştigate la un concurs organizat de Garda Naţională de Mediu – Comisariatul Judeţean Bistriţa-Năsăud, sub numele de „Let’s Be Eco”,  împreună cu „Let’s do it, Romania!” în parteneriat cu  Asociaţia „Viitorul în zori”.

În cadrul evenimentului, elevii coordonaţi de prof. Veronica Bălan şi Ioan Haja, şi-au expus lucrările cu care au participat la acest concurs. „Sunt foarte mândră de ceea ce a reuşit şcoala noastră, mai ales că suntem singura şcoală din judeţ care este şi premiată. La nivel naţional, în final au ajuns 33 de şcoli”, a declarat directorul Felicia Măjeri de la Şcoala Gimnazială Josenii Bârgăului.  

Comisarul şef Gabriel Petraş, de la Comisariatul Judeţean al Gărzii de Mediu  Bistriţa-Năsăud, i-a felicitat pe câştigători atât pentru premiul cucerit, cât şi pentru atitudinea lor în spiritul ecologismului, un câştig la fel de mare pentru comunitate. Petraş a subliniat faptul că la nivel naţional nu mai puţin de 500 de laptopuri au fost direcţionate ca premii către 33 de şcoli de către Garda Naţională de Mediu.

         În context, primarul Nicolae Vrâncean a declarat că este foarte bucuros că şcoala din comuna pe care o administrează a reuşit să obţină acest premiu, problematica de mediu fiind una dintre priorităţi nu doar la nivelul şcolii, ci şi al administraţiei publice locale.   

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]