Elevii voluntari ai Poliţiei bistriţene, distinşi de Ziua Poliţiei Române

Elevii din liceele bistriţene, implicaţi în acţiuni de voluntariat, au primit diplome cu ocazia marcării Zilei Poliţiei Române, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Comisarul şef Liviu Olariu, adjunct al şefului IPJ Bistriţa-Năsăud, a subliniat rolul elevilor-voluntari ai poliţiei "atât prin participarea lor activă la diseminarea mesajelor preventive ale poliţiei, prin campaniile la care participă, cât şi prin bunele exemple de conduită pe care le oferă în mediile şcolare şi sociale din care provin".

"Recunoaşterea implicării tinerilor din licee în prevenirea delincvenţei juvenile prin activităţi specifice (proiecte, campanii, acţiuni de diseminare a informaţiilor preventive), în context de sărbătoare şi în cadru oficial, este un impuls pentru aceştia pentru a merge mai departe şi pentru a fi prezenţi alături de "colegii" poliţişti şi în activităţile viitoare. Poliţia bistriţeană este sprijinită de a patra generaţie de elevi-voluntari, într-un număr extrem de generos - 65 de tineri", se arată în comunicatul Poliţiei bistriţene.

test2

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]