Emil Boc: Şefii serviciilor deconcentrate vor fi testaţi

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, sâmbătă, la reuniunea CNC, că va propune ca, într-un interval de patru până la şase luni, toţi şefii de deconcentrate să fie supuşi testării şi evaluării făcute de o echipă cu evaluatori, cei care nu corespund profesional urmând să plece.

,,Voi propune ca, într-un interval de timp de 4-6 luni, să avem o testare şi o evaluare profesională a tuturor şefilor de servicii deconcentrate. Această testare şi evaluare să se facă de către o echipă de evaluatori în care cei din afară să aibă majoritate – şi mă refer aici la cadre didactice universitare, care să facă parte din această structură de evaluare”, a spus Boc.

El a arătat că şefii serviciilor deconcentrate care nu corespund profesional în urma testării vor trebui să plece şi a precizat că, prin această evaluare, se consolidează practic performanţa actului de guvernare.

,,Cei care nu îndeplinesc un minim de punctaj sau de notă stabilite de lege vor trebui să plece. Cei care corespund profesional vor rămâne şi vor avea stabilitate. Prin asta, practic, putem să consolidăm performanţa actului de guvernare”, a menţionat Boc.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5