Emil Iugan mulţumeşte eroilor de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa care i-au salvat viaţa: Dumnezeu să vă binecuvânteze!

SCRISOARE DE MULŢUMIRE

Mă numesc Emil lugan şi în urmă cu câteva săptămâni am fost internat, în stare foarte gravă, la Secţia COVID- 19 a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa.

Acum fiind vindecat şi capabil să-mi reiau viaţa şi activitatea, doresc să mulţumesc din adâncul sufletului echipei de medici, asistenţi (asistente) şi infirmieri (infirmiere)-EROI, pentru că împreună au manifestat, pe lângă profesionalism şi promptitudine, multă dăruire sufletească şi capacitate de înţelegere a suferinţei grele prin care am trecut, pentru că dacă astăzi pot merge şi-mi pot relua activitatea, este datorită colectivului de cadre medicale ale Secţiei, valorii umane de care toţi împreună aţi dat dovadă, deoarece este foarte important pentru un pacient ce luptă pentru fiecare picătură de oxigen să vadă că medicul, asistenta, infirmiera sunt alături de el, îi încurajează şi fac tot ceea ce le stă în putinţă pentru a-i salva viaţa.  

Aceşti medici, cu întreg personalul Secţiei ATI, mi-au salvat şi mie viaţa! l-am văzut cum luptă pentru fiecare pacient, fără nici o deosebire, ce muncă responsabilă şi grea îndeplinesc, uneori până la epuizare! Zi şi noapte luptă pentru a salva vieţi! LUPTĂ! Acesta este cuvântul potrivit. Niciodată nu vom şti cum să le mulţumim îndeajuns, ce am putea face ca să simtă că le suntem recunoscători şi le purtăm cea mai profundă recunoştinţă pentru ajutor. El NE-AU SALVAT VIEŢILE! 

Vreau să mulţumesc şi conducerii Spitalului Judeţean, care a asigurat condiţii de excepţie de tratament, aparatură modernă la dispoziţia acestor medici, adevăraţi profesionişti ai medicinei şi, nu în ultimul rând, Consiliului Judeţean şi, personal, d-lui preşedinte Emil Radu Moldovan.
Dacă aş putea să vă dau curaj aş vrea să vă dau, din viaţa mea, fiecăruia, câte o secundă, o zi, o lună, un an şi mai mulţi, cât aţi dori să luaţi, ca să mă credeţi că vă suntem foarte recunoscători, nu numai acum ci toată viaţa noastră, pentru tot ceea ce faceţi.

Dumnezeu să vă binecuvânteze, pe D-VOASTRĂ şi familiile D-VOASTRĂ ce vă aşteaptă acasă cu inimile îndoite de grijă şi frica să nu vă piardă, cu Har şi blândeţe, cu putere, spirit de sacrificiu şi cu dragoste faţă de oamenii în suferinţă, cu acele cunoştinţe profesionale de care este nevoie pentru a salva vieţile semenilor.  

Îngăduiţi-mi să vă spun tuturor, din adâncul inimii, un sincer şi recunoscător MULŢUMESC! Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Totodată vă urăm din suflet un călduros „LA MULŢI ANI!”.

Cu deosebită consideraţie,

Emil Iugan

 

Comentarii

22/12/20 09:38
Ramon

Cand esti barosan joaca toti dupa cum canti !!!Badea Ion din Runcul Salvei tot asa era tratat ?

22/12/20 11:41
George Carp

Multă sănătate și Sărbătorile Crăciunului și ale Anului Nou să le petreceți cu bucurie alături de cei dragi!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5