Emoţii şi pentru ei ! Vezi ce le transmit politicienii din judeţ elevilor, la sunetul primului clopoţel !

Mesajele politicienilor nu au contenit să apară la primul sunet de clopoţel, ele fiind însoţite de poze mai actuale, sau de când şi cei care ne conduc acum erau în bănci.

Deputatul Pana Doina: Emotii de inceput de an scolar...Am trait fiorul lor 12 ani ca elev, 12 ani ca parinte si 30 de ani ca profesor. Le-am retrait astazi in Scoala Gimnaziala "Avram Iancu" Bistrita, scoala in care a invatat si fiul meu...Succes tutor celor care astazi sunteti elevi, profesori sau parinti! Sa dea Dumnezeu sa fie un an pe masura asteptarilor fiecaruia dintre voi!!!

Deputatul Stelian Dolha: Noutatea incontestabilă a acestui început de an școlar este statutul elevului, o premieră pentru școala românească din 1990 încoace. Faptul că elevii prin asociațiile lor au reușit să negocieze cu Ministerul Educației adoptarea unui asemenea îndreptar al vieții în școală cu drepturi suplimentare dar și cu obligații e un semn de maturitate civică, dar și un semnal că școala românească e pregătită să treacă la un alt nivel. Celor care au trecut astăzi pragul școlilor pentru un nou început: copii, dascăli și părinți le doresc un an școlar plin de reușite.

Deputatul Daniel Suciu: Ca de obicei, orice început înseamnă emoție. Copilul ce pășește pentru prima dată în școală, părintele ce îl duce de mână, învățătorul ce îl primește cu sufletul deschis, toți trăim un sentiment aparte în prima zi de școală. Unii ne amintim cum a fost și le urăm celor mai mici să trăiască emoția unei zile ce nu o vor uita niciodată. La Sângeorz-Băi, alături de 1200 de scolari, părinți și emoții. Mult succes, elevi, părinți și cadre didactice, deopotrivă.

Alexandru Pugna, vicepreşedinte CJ: Astazi am avut bucuria de a imparti emotiile inceputului de nou an școlar la Scoala speciala nr. 1 (CSEI 1) unde invata copii cu nevoi speciale si la Colegiul National "Andrei Muresanu", o scoala de elita a invatamantului nostru. Peste tot a plutit emotia si bucuria. Speranta si gandul de mai bine pentru cei ce vor fi viitorul acestei țări. Responsabilitatea societatii românești față de acești copii este imensă. Să nu uităm acest lucru. Tuturor factorilor implicați le doresc din suflet putere de muncă, răbdare si dragoste in ceea ce au de făcut. Un an școlar rodnic.

Robert Sighiartau, preşedinte PNL BN: Prima zi de școală reprezintă una dintre cele mai frumoase momente pentru mine, momente petrecute alături de familia mea și revederea cu colegii. Urez tuturor elevilor și dascălilor un nou an școlar plin de rezultate fructuoase, satisfacții și împliniri! ( Mesajul este însoţit de fotografii cu tânărul om de afaceri în bancă, în primii ani de şcoală)

Doris Moldovan, consilier judeţean: Ce mică e vacanța mare! A început școala, acest loc care conturează drumul spre viitor. Succes tututor elevilor, vă doresc să aveți nu doar note bune, ci să găsiți și plăcerea în a cunoaște cât mai multe lucruri. Cadrelor didactice le doresc putere de muncă în activitatea plină de responsabilitate pe care o desfășoară, au tot respectul și prețuirea mea. Mult succes draga mea Alexandra! … și să ne amintim mereu că o carte, un stilou, niște minți înțelepte pot să schimbe lumea!( Messajul este însoţit de o fotografie în care Doris este alături de fiica ei, Alexandra, la Andrei Mureşanu)

Primarul Nicolae Moldovan: Anul școlar 2016-2017 va fi unul de referință pentru istoria Becleanului pentru că elevii Colegiului Național „Petru Rareș” vor învăța de acum înainte în condiții extrem de bune, datorită proiectului cu fonduri europene pe care am reușit să-l ducem la îndeplinire cu succes. A fost un vis pe care l-am avut încă de când eram profesor aici și am decis să mă implic în dezvoltarea acestei comunități, trecând în administrație. Vom continua să căutăm soluții pentru ca toate unitățile de învățământ din Beclean să fie la aceleași standarde ridicate. Vă mulţumesc tuturor, în primul rând profesorilor, elevilor, dar mai ales părinților, pentru toată înțelegerea de care ați dat dovadă și pentru că aţi crezut în acest obiectiv atât de important pentru comunitatea noastră! Mult succes tuturor și multă baftă în noul an școlar!
Prefectul Ovidiu Victor Frenţ: În mod natural am mers la festivitatea de deschidere la fostul meu liceu, actualul Colegiu Național Liviu Rebreanu. Aceeași emoție inconfundabilă, cu care doar în această zi specială ne întâlnim. Școala în schimb e alfel, incinta fostului liceu meritându-și acum titulatura occidentală de ”Campus”. După 8 ani de la începerea sa, 4 ani de la primele rezultate și 2 ani de la obținerea ultimei finanțări pentru corecțiile soluțiilor tehnice, proiectul ”Edificare şi construire Campus Şcolar Colegiul Naţional Liviu Rebreanu”, derulat de municipalitate, și-a atins scopul. Cei 1.699 elevi și cele 108 cadre didactice vor lucra împreună pentru performanță educațională, dar vor avea și facilități pentru sport, cazare și masă la un nivel excelent. Felicitări tuturor celor care au contribuit la finalizarea acestui proiect complex! Sper ca, așa cum s-a spus astăzi, peste doi ani să vedem realizată și modernizarea celui mai vechi corp de clădire (monument istoric având multiple condiționalități), construit tot cu sprijinul comunității bistrițene în urmă cu 105 ani. Doresc mult succes tuturor celor care studiază și celor care muncesc în acest templu al cunoașterii, în care se clădește zi de zi structura individuală a celor cărora le aparține viitorul, copiilor noștri.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]