Emoții și triumf la Concursul național de dans „Împreună pentru viitor”, faza regională SNAC, pentru elevii din Năsăud și Romuli

Suntem mândri să împărtășim bucuria obținerii locului I la Concursul național de dans „Împreună pentru viitor”, etapa Regională SNAC 2017, de către elevii care au constituit parteneriatul între voluntarii de la Școala Gimnazială Romuli și CSEI Lacrima Năsăud (copii cu cerințe speciale).
Premiul Special al juriului a fost obținut de către un elev de la CSI Lacrima Năsăud cucerindu-i cu bărbuncul, joc tradițional din bătrâni .
Evenimentul desfășurat în data de 05.05.2017 și găzduit de către C.N. Andrei Mureșanu Dej la care au participat concurenți din 5 județe ( Bistrița- Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu- Mare, Sălaj) a fost foarte bine organizat, iar prestația elevilor a fost impecabilă. Din juriu a făcut parte și doamna Daniela Hudrea, reprezentantă a Inspectoratului Școlar Județean Bistrița- Năsăud.
Acest concurs regional a constituit criteriul de selecție pentru faza națională care va avea loc la Târgu Mureș în cursul lunii mai 2017, dansatorii noștri excelând prin calificarea de pe prima poziție.
Coloana sonoră a fost asigurată live de 3 profesori de la Liceul Tehnologic Feldru- Scridon Leon- prof. Ed. Muzicală, Nechiti Gabriel- prof. Lb. Română, dar și de un voluntar de la Casa de Cultură Sângeorz- Băi cărora le suntem recunoscători.
Aducem mulțumiri doamnelor profesoare implicate de la CSI Lacrima Năsăud- Bianca Ligia Borșa și Cristina Chifa, iar de la Școala Gimnazială Romuli- Monița Narcisa și Ivan Ioana.
Felicitări copiilor și întregii echipe!
Prof. Abodi Melania

test2

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]