E.ON va derula în perioada 26-31 mai a c., o campanie de actualizare a indexului contoarelor de gaz la toţi clienţii

Pentru ca procesul de citire a indexului contoarelor, implicit cel de facturare, să se desfăşoare fără disfuncţionalităţi, clienţii care au amplasate contoarele în interiorul proprietăţii sunt rugaţi să permită accesul angajaţilor E.ON.

Procesul de citire a consumului de gaze naturale se efectuează în mod etapizat, la fiecare trei luni fiind încheiat un ciclu de citire pentru toţi consumatorii de gaze naturale.

Pentru a avea o imagine fidelă a cantităţilor de gaze vehiculate, respectiv intrate şi ieşite din sistemul de distribuţie a gazelor naturale, companiile E.ON vor efectua timp de o săptămână, în perioada 26 mai-31 mai a.c., o campanie de actualizare a bazei de date prin citirea indexului contoarelor de gaze naturale la toţi clienţii săi.

Urmare a acestei campanii, care se va desfăşura cu personalul propriu al companiei, toate facturile din luna iunie emise de furnizor vor conţine o componentă de regularizare a consumului de gaze naturale.

Astfel, pentru clienţii care ar fi trebuit să primească în luna iunie facturi de autocitire/estimare, facturile emise vor avea pe lângă componenta de autocitire/estimare şi una de regularizare a consumului de gaze naturale, rezultată în urma verificării indexului de la la finele lunii mai.

Pentru clienţii care ar fi trebuit să primească în luna iunie facturi de regularizare, facturile emise vor conţine doar componenta de regularizare.

Facturile din luna iunie vor fi însoţite de o scrisoare explicativă privind fiecare element component al facturii.

E.ON mulţumeşte clienţilor pentru înţelegere şi pentru sprijinul pe care îl acordă companiilor în acest demers.

Departament Comunicare Corporatistă
E.ON România

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5