Părinţii sunt în şoc după ce şi-au găsit singurul copil fără viaţă !

Era mereu vesel ! Soarta a fost însă nedreaptă ! La doar 26 de ani, Cristi găsit mort în casă, la Negrileşti ! Venise să-şi aniverseze ziua cu cei dragi, urma să plece, din nou, Spania !

Doliu la Negrileşti ! La doar 26 de ani, Cristi a fost găsit mort în casă de familie ! Se pare că era în pat fără suflare. Cristian Sîrb venise în vacanţă, şi-a petrecut ziua de naştere cu cei dragi, mai avea câteva zile apoi pleca în Spania, unde era şofer de tir! Vestea s-a abătut repede peste sat, oamenlior nevenindu-le să creadă.
Cât de nedreaptă poate fi soarta cu un tânăr ce muncea în străinătate pentru un trai decent. Şi cu părinţii ce şi-au pierdut unicul copil. Azi Cristi urma să meargă la agenţie să îşi ia biletul de avion. Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică şi familiei mângâiere !
.............................
Zeci de mesaje i-aui invadat pagina de facebook: Camelia Maria Ingrid; Cât de nedreaptă e viața uneori și cum pleacă dintre noi oamenii dragi și dornici de a trăi,mereu cu zâmbetul pe buze,așa ai fost tu, Cristi ....dar Dumnezeu a avut nevoie de un Înger și din pacate te a ales pe tine ca să ne veghezi de sus pe toți cei dragi ție!! Dormi în pace, coleg drag!
Condoleanțe familiei și putere pentru a trece peste această durere!!

‎Alex Moldovan‎: Cristinel, vei ramane mereu in inimiile noastre, ale tuturor, ai fost un baiat de nota 10 care n-ar fi gresit nimanui cu o vorba, ai fost prietenul tuturor, pentru mine ai fost ca un frate mai mare . Imi vine greu sa cred ca nu mai esti, foarte greu, ai lasat un gol imens in inimiile noastre. Dumnezeu sa te odihneasca Cristi, nu te voi uita niciodata!

Daniel Stir: Ai fost un om minunat Cristi,cu siguranță la Dumnezeu i-ai fost mai drag decât noua!

Denisa Iacob: Zborr lin verişorule scump. Dumnezeu să te odihnească in pace . Ieri erai vesel si râdeai ..si uite cum te-a luat Dumnezeu dintr-o data ..nu pot să cred

Andrei Dracsan: Mai avea câteva zile de vacanța dar Dumnezeu l-a chemat acasă.

Lenuta Filip Sarb: Ai fost asa de vesel, plin de viata. Dumnezeu tea luat dintre noi. Asa de tanar si prea repede, mare durere ai lasat an urna ta nu te vom uita niciodata

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]