Este mai rentabil să închiriezi o imprimantă?

În momentul în care te decizi că ai nevoie de o imprimantă pentru activitățile zilnice de administrare a businessului tău, vei avea la dispoziție două opțiuni principale: închirierea sau achiziționarea imprimantei.

Pentru multe persoane, achiziționarea imprimantei reprezintă o opțiune mai sigură, mai simplă și mai ales mai rentabilă. Dar să fie chiar așa? Noi credem contrariul: este mai rentabil să închiriezi o imprimantă! Ne propunem să te convingem și pe tine de acest lucru, iar pentru a reuși, am pregătit o listă cu 5 motive pentru care închirierea unei imprimante reprezintă o opțiune mult mai rentabilă.

Iată care sunt aceste motive:

Costuri reduse

Dacă tot vorbim despre rentabilitate, nu am putea ignora costurile pe care serviciul de închiriere imprimante îl presupune. Trebuie să începem prin a spune că închirierea unei imprimante se dovedește a fi adesea o alegere mult mai rentabilă decât achiziționarea unui echipament nou. Asta deoarece plata se poate face lunar sau chiar anual, așa că nu va trebui să suporți de la bun început costul întregului echipament, precum se întâmplă atunci când îl cumperi.

Pentru a te convinge că este ieftin să închiriezi o imprimantă, îți recomandăm să vizitezi www.dcrealsolutions.ro și vei vedea că avem dreptate.

Flexibilitate

La fel de importantă este și flexibilitatea de care poți beneficia în cazul în care alegi să închiriezi o imprimantă. Mai precis, vei putea schimba sau actualiza echipamentul la intervale regulate. În acest fel poți beneficia de cele mai noi tehnologii și caracteristici din domeniu fără a fi necesar să suporți alte costuri suplimentare.

Servicii de întreținere incluse

Un mare bonus de care poți beneficia alegând să închiriezi imprimanta pentru businessul tău este faptul că în acest fel îți sunt garantate și serviciile de întreținere. Închirierea include, printre altele, serviciile de întreținere și reparații, iar astfel costurile de întreținere pe care utilizatorul va trebui să le suporte sunt egale cu 0. În acest fel, rentabilitatea devine tot mai evidentă.

Acces la echipamente de top

Pentru a-ți cumpăra o imprimantă de ultimă generație va trebui să investești o sumă generoasă de bani. Este foarte probabil să nu ai la dispoziție acest buget, dar cu toate acestea ai nevoie de performanțele sale.

Îți va fi mai ușor să beneficiezi de aparatura de ultimă generație, atât timp cât optezi pentru închirierea sa. Costurile sunt mai accesibile iar tu vei putea păstra o eficiență ridicată în ceea ce privește regimul de muncă din cadrul businessului tău.

Planificare financiară

Îți dorești să ai control absolut asupra bugetului afacerii tale? Închirierea unei imprimante te poate ajuta să obții asta. Practic, îți vei putea planifica bugetul după bunul plac, iar asta deoarece vei ști precis care sunt costurile pe care trebuie să le plătești pentru imprimanta pe care ai ales-o. Plata se face lunar sau anual, nefiind necesară o plată în avans, așa că vei putea avea grijă ca fiecare leu să fie cheltuit în mod cât mai inteligent.

Acestea fiind spuse, dacă te-ai convins că este rentabil să închiriezi o imprimantă, tot ce îți mai rămâne să faci este să contactezi echipa de la dcrealsolutions.ro. Împreună veți alege soluția ideală pentru afacerea ta.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5