Exercițiu de evacuare la producerea unui incendiu, desfășurat la Liceul Tehnologic Special Sfânta Maria Bistrița

Liceul Tehnologic Special Sfânta Maria, Bistrița, a organizat miercuri, 16 noiembrie 2016, în parteneriat cu I.S.U. Bistrița, al județului Bistrița-Năsăud, activitatea de informare preventivă având ca subiect Simularea de incendiu, coordonată  de către sg. maj. Barar Paul Voicu.

Obiectivele activității au fost prevenirea incendiilor și desfășurarea unui exercițiu de evacuare în cazul producerii unui incendiu. Evenimentul fiind un punct de informare preventivă în activitate au fost implicaţi 34 de adulți (constituind personal didactic, didactic auxiliar și nedidactic) și 127 de elevi.

De asemenea, în scopul informării preventive, au fost puse la dispoziția elevilor și a cadrelor didactice, materiale informative reprezentând pliante vizând riscul unui incendiu sau al unui cutremur.

Elevii au fost ulterior antrenați în activitatea demonstrativă privind utilizarea echipamentului și a instrumentelor specifice, aflate în dotarea autospecialei deplasate în unitatea școlară, în activitate fiind antrenată şi prof. Eugenia Tămaş – responsabil Comisia CEAC şi prof. ing. Adrian Barteş.

prof. ing. Bartes Adrian – cadru tehnic PSI

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]