”Exoticul” șef al PER, Dănuț Pop și ”găozarul” Ovidiu Zară au ajuns în această seară la Bistrița

Unul din cei mai longevivi președinți al unui singur partid politic, aici e vorba de șeful Partidului Ecologist Român , Dănuț Pop, a ajuns în această seară la Bistrița. Alături de el a stat jurnalistul Ovidiu Zară, cel pe care fostul președinte Traian Băsescu l-a catalogat drept ”găozar” , Doru Mârza, președinte PER BN dar și fostul lider ecologist Alexandru Toniuc.

Potrivit celor spuse de Dănuț Pop, stafful PER se găsește în plină campanie de reformatare a partidului dar și una de reorganizare la nivelul organizațiilor județene, Bistrița-Năsăud fiind a șaptea filială vizitată de Pop. Șeful en titre al ecologiștilor a recunoscut faptul că este primul turneu de nivel național organizat de el la toate nivelurile de organizare și comandă ale PER: ” Am început cele mai serioase pregătiri pentru toate tipurile de alegeri care vor veni începînd cu 2019 și vă anunț că vom avea candidați atât la europarlamentare dar și la alegerile prezidențiale. Este cât se poate de clar că vrem să facem o figură și mai frumoasă ca în 2016 la localele din 2020 dar și la alegerile parlamentare din  același ani”, a spus Dănuț Pop.

Șeful PER a mai precizat că obiectivul fixat pentru PER Bistrița-Năsăud este de 7 chiar 8 procente pe care organizația ar trebui să le obțină la alegerile locale din iunie 2020: ”  Ei s-au descurcat bine aici, avem doi consilieri municipali, dar cred că se poate mai mult”, a punctat Pop.

Politician care nu s-a ascuns niciodată în spatele vorbelor, Dănuț Pop a vorbit cât se poate de direct de ceea ce se întâmplă în România, considerând că la această oră țara este condusă la diferite niveluri de diferite grupări de interese ce aparțin sau gravitează în jurul SRI sau SIE. Pop crede că președintele Klaus Iohannis are o vină cât se poate de mare în ceea ce privește această stare de fapt: ” Eu cred că dacă Klaus Iohannis nu va mai fi președinte, iar, eu am auzit din niște surse credibile că el nu va mai candida în 2019, atunci Schweinhoffer va pleca din România și ne vor lăsa pădurile ce ne-au mai rămas în pace!”.

De asemenea, Dănuț Pop a subliniat faptul că el militează pentru legea aministiei fiscale dar și cea amnistiei penale pentru că unii securiști ajung să șantajeze persoane cu fapte mai mult sau mai puțin închipuite din urmă cu cel puțin 15 ani. O părere foarte proastă are și despre Codruța Kovesi pe care o consideră o ”analfabetă funcțională”.

”Aflați în județul fostului și actualului ministru al Apelor și Pădurilor, am accentuat discuția pe soluțiile și proiectele oferite și solicitate de PER în acest domeniu. Am ținut sa subliniez necesitatea implicării tinerilor in politică precum și importanța cooptării profesioniștilor din diferite domenii în PER, întrucât actuala clasa politică este o rușine. Și puterea și opoziția”, a conchis Dănuț Pop.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]