Familia liberală din Bistriţa-Năsăud s-a întâlnit de Rusalii

      A doua zi de Rusalii a fost un prilej numai bun pentru o întâlnire în familie, de această dată în familia liberală.  

Peste 200 de liberali din întreg judeţul Bistriţa-Năsăud s-au reunit în cadrul Colegiului Director pentru a-şi stabili liniile de acţiune în perioada imediat următoare, dar şi pe cei 91 de delegaţi la Congresul PNL din 17 iunie, când va fi aleasă conducerea centrală a partidului.

„A fost prima şedinţă, deşi în cadru informal, de după conferinţa de alegeri a Organizaţiei Judeţene a PNL. Le-am mulţumit colegilor pentru susţinere, iar celor care nu m-au susţinut acum le-am spus că le voi da toate motivele să mă voteze la alegerile viitoare. Am supus la vot secret toate cele trei moţiuni promovate de colegii noştri – Ludovic Orban, Cristian Buşoi şi Viorel Cataramă -, acestea fiind girate de colegii mei. După cum ştiţi, potrivit Statutului, o filială PNL poate susţine mai multe candidaturi, însă pentru a putea fi susţinută, o moţiune are nevoie de sprijinul a unui număr minim de zece filiale. PNL Bistriţa-Năsăud a decis să gireze toate cele trei moţiuni. Noi credem că toate moţiunile trebuie citite, dezbătute, susţinute de iniţiatori, iar delegaţii vor decide. Este vorba de un vot de conştiinţă, fiecare va decide cum crede de cuviinţă”, ne-a declarat preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, Ioan Turc.   

         Între cei 91 de delegaţi se numără membrii Biroului Politic Judeţean, preşedinţi de organizaţii, primari, consilieri judeţeni şi locali, şefii organizaţiilor speciale ale PNL, şi anume Tineret, Femei şi Pensionari. Evenimentul politic intern a fost găzduit de saloanele restaurantului Diana, liberalii îmbinând politica cu buna dispoziţie şi spiritul de colegialitate.

         

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]