Familia Rus Simion şi Saveta nu renunţă la protest, scot familia în stradă şi vor face greva foamei!

Cei oropsiţi, necăjiţi şi care se consideră total neîndreptăţiţi, fiind şantajaţi de diferite persoane, cetăţeni care au căzut victime ale unui sistem în hăţişul căruia au fost o pradă foarte uşoară, fiind terorizaţi de situaţia incredibilă în care se află, o tortură sufletească şi psihică, oameni buni creştini şi rugători la Bunul Dumnezeu, care au pierdut totul în afară de credinţă, suflet şi speranţă, familia Rus Simion şi Saveta, din Năsăud, sunt în continuare revoltaţi, indignaţi, intrigaţi de situaţia în care se află, protestează şi vor protesta permanent până când necazul lor se va rezolva în mod favorabil şi corect, pentru nedreptatea care li s-a făcut în urma unei semnături date pe un contract de credit, fără să le explice cineva ce înseamnă acest lucru şi sunt ferm hotărâţi să continue protestul în faxa CEC Bank, a executorului judecătoresc, Manchevici Marin, scoţând în stradă toată familia şi declanşând şi greva foamei, la nevoie, pentru că au rămas fără locuinţă.
Iată ce ne-a declarat şi susţinut Rus Saveta şi Simion: „Am constatat că s-au dat 12 credite prin „fals şi uz de fals”, fiecare credit în valoare de 2,5 miliarde lei veci (rol).
Îmi pare rău de această instituţie, că a acceptat „prin fals şi uz de fals” să acorde banii respectivi, la vremea respectivă.
Aceşti domni, din instituţia respectivă, spun în felul următor: Doamnă, ce a fost atunci a fost, ce-i acuma, e acuma! Păi, domnule, ce-i, nu e tot instituţie, poate să fie un restaurant?! Nu cred!
Vreau să mi se facă dreptate, vreau să lupt mai departe pentru adevăr!
Să mi se facă dreptate, altfel toată familia mea o să iasă în stradă, şi nu e o ameninţare, o să încerc să fac şi greva foamei, chiar dacă suntem bolnavi, noi avem dreptul la viaţă, dar am fost „îngropaţi” de vii.
Îmi pare rău de această instituţie a ţării care ne-a adus în această situaţie şi jur că spun adevărul în faţa lui Dumnezeu, iar dacă nu spun adevărul să fiu închisă personal, toată viaţa, cât pot să trăiesc pe pământ.
Vreau să se afle adevărul, iar domnii de acum să descopere care este adevărul, dreptatea, pentru că ne-au înşelat şi CEC-ul şi fosta patroană, dânşii să fie şi executaţi silit, aşa cum am fost noi.
Să răspundă în faţa legii dânşii şi fosta noastră patroană, nu că şi-ar da demisiile, să fie şi ei executaţi silit, să rămână fără case şi averi.
Nu mai contează acum, fiindcă am pierdut tot, nu mai am ce pierde, vreau să se afle adevărul, nu mai au ce-mi lua, dar nu vreau să-mi ia şi zilele.
Suntem executaţi silit, dintr-o pensie de 400 lei, CEC-ul ne ia 30%, prin executorul judecătoresc, iar soţia nu are niciun venit, cu ce să mai trăim?
Considerăm că executorul judecătoresc nu a procedat bine, pentru că el trebuia să se îndrepte spre proprietăţile doamnei patron, pentru că doamna patron ne este acum girant şi noi suntem titulari de credite.
Această doamnă a depus acte în fals, ea a primit creditele, adică banii, a pus gaj averile ei, nu se dau averile unei patroane la o angajată, iar cei vinovaţi, care au aprobat creditele, să răspundă şi ei”.
Un caz nenorocit, pentru o familie care a căzut într-o capcană şi care luptă, din răsputeri, în actualul hăţiş legislativ, să-şi găsească cuvenita dreptate de care are atâta nevoie.
Atenţie pentru cei care sunt loviţi de soartă, din cauza creditelor, semnăturilor date, prin naivitate, bancherilor, căci justiţia şi dreptatea este de cele mai multe ori de partea învingătorilor: bănci, a statului şi doar câteodată se dă dreptate cetăţeanului contribuabil şi creditor la băncile private!

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]