Primim la redacţie

Familia Rusu de pe str. Dogarilor face un apel către autorităţi să rezolve problemele de la reţeaua de canalizare!

Suntem familia Rusu de pe strada Dogarilor, Nr.8, care în vara anului trecut, în luna iunie 2017, am avut parte de un eveniment nefericit în viața noastră, a refulat canalizarea din stradă în casă de o jumătate de metru.

Au intervenit cei de la Aquabis cu vitanja, pompierii și mulți prieteni care ne au ajutat să scoatem rahatul din casă, într-un cuvânt dezastru. Noi suntem o familie compusă din patru membri, dintre care 2 copii (unul la vremea respectiva avea 9 luni și celălat 9 ani).

Am avut asigurare pe casă, ne-am făcut în casă pe banii noștri, am schimbat tot aproape din casă, mobilă, parchet, paturi etc. De atunci, aproape lunar, vin cei de la Aquabis să vitanjeze canalul, iar dacă vine ploaia, cum a fost cea de ieri (n.n – marţi), din nou ni se poate întâmpla același lucru.

Cei de la Aquabis dau din umeri că nu pot face nimic și Primăria la fel. Efectiv nu știu ce să mai facem. Suntem disperați că nu se face nimic în această privință. Ieri după-masă, din nou, era să se întâmple aceeași chestie ca şi anul trecut. Vă rog din suflet, poate, cu ajutorul ziarului d-voastră, se poate face minimum posibil să se ia atitudine că noi, oamenii de rând, nu putem face nimic. În stradă trebuie spart și reabilitat. Această stradă nu a fost reabilitată niciodată.

Vă daţi seama ce este în canalul respectiv. Nimeni, nimic. Așa ceva nu se mai poate. Eu nu pot pleca de acasă că trebuie să stau cu frica în sân că oricând îmi poate intra rahatul din nou în casă! Vă mulțumesc! 

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]