Familia Saveta şi Simion Rus nu renunţă la proteste, sesizând forurile superioare, inclusiv pe preşedintele României!

După o luptă disperată pentru aflarea adevărului şi restabilirea tuturor drepturilor legale, obiective, pe care le consideră că le deţin, năpăstuita familie Simion şi Saveta Rus, din Năsăud, nu renunţă la proteste, fiind prezenţi zilnic în faţa CEC Bank, Sucursala Bistriţa, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, Judecătoria Bistriţa şi Biroului Executorului Judecătoresc Manchevici Marin, cerând cu insistenţă stabilirea adevărului privind faptul inducerii în eroare, la semnarea unui contract de împrumut, făcut de Carşai Irina, în 2007, pentru nevoi personale de la CEC Bank Bistriţa, aceasta luând în total 12 credite, fiecare în valoare de 250.000 lei.
Saveta Rus a girat pentru 100.000 lei, fiind dusă în eroare de Carşai Irina, care era patroană a unui restaurant din Năsăud, garantându-le că nu vor păţi nimic şi nici nu vor plăti niciun leu la bancă.
„La CEC Bank Bistriţa nu ne-au explicat ce reprezintă semnăturile date, de către ofiţerul de credite, toate documentele fiind duse la bancă de către Carşai Irina, iar semnăturile au fost date acoperindu-se formularele pe care am semnat”, a precizat Saveta Rus.
Saveta Rus, cu lacrimi în ochi, ne-a mai declarat, cu multă tristeţe: „Instanţele nu doresc adevărul, cauza fiind judecată de judecători diferiţi, sugerându-le că CEC Bank au printre cei mai buni jurişti, dar acest aspect nu înseamnă să ne distrugă, noi suntem executaţi silit, pe nedrept, oprindu-ne 30% din pensia soţului şi trăim cu 400 lei lunar, soţul având o pensie de boală, iar eu nu mai am niciun venit, fiindu-mi suspendată pensia.
Ne simţim umiliţi în faţa instanţelor pentru că nu iau în considerare declaraţiile şi doleanţele noastre, care sunt valabile, aşa cum noi le considerăm.
Protestăm şi la Năsăud, iar dosarele sunt trimise la Bistriţa, protestăm la Bistriţa, dosarele sunt analizate şi trimise, probabil, la Năsăud, din nou.
CEC Bank, Sucursala Bistriţa, ne-a spus că trebuie să mergem la executorul judecătoresc, să-l dăm în judecată, pentru că suntem în continuare executaţi silit, dar CEC-ul are datoria să ne anuleze contractele pentru care am semnat, noi considerându-le false şi făcându-se uz de fals şi înşelăciune când am semnat.
CEC Bank, Sucursala Bistriţa, ne-a spus să avem răbdare, să nu mai protestăm, că le denigrăm instituţia şi le facem rău, să aşteptăm până se termină procesele.
Noi nu denigrăm personalul CEC-ului, ci ne îndreptăm împotriva instituţiei, care nu este bar sau restaurant, care trebuie să fie corectă şi dreaptă faţă de clienţi, şi să nu ne mai reţină bani, să anuleze contractele, iar funcţionarii vinovaţi să fie traşi la răspundere.
De aceea, văzând că nedreptatea merge în continuare faţă de noi şi de soarta noastră, în disperare de cauză, ne-am adresat şi am depus memorii la preşedintele României, dl. Klaus Iohannis. Am primit adresa nr. DRA1/17762/12.09.2017, prin care petiţia noastră a fost trimisă la Consiliul Superior al Magistraturii care, cu adresa nr. 1/16608/2017, a trimis-o Inspecţiei Judiciare. La Ministerul Justiţiei, înregistrată cu nr. 72294/2017, care a fost remisă Tribunalului B-N, la Secretariatul General al Guvernului, înregistrată cu nr. 15D/10.002/05.09.2017 şi, nu în ultimul rând, la CEDO, care ne-a înregistrat cererea cu nr. 58836/17.
Vom continua protestele permanent, cu ajutorul lui Dumnezeu, până când o să ni se facă auzite vocile şi luptăm pentru dreptate şi adevăr”.
Un strigăt de durere a unei familii îngenunchiate de oameni fără milă, a unor persoane care se joacă cu vieţile şi soarta unor oameni nevinovaţi, cinstiţi şi care strigăt de durere vrea să fie publicat în presă!

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]