Felicitări! Beclenara Lorena Otvoș, din nou dublă vicecampioană națională la înot

Municipiul Pitești a găzduit în perioada 22-24 noiembrie 2019 întrecerile Campionatului Național de înot poliatlon pentru copii de 10-11 ani.

La startul întrecerilor s-au prezentat 487 de participanți (219 fete și 268 băieți) de la 65 de cluburi din întreaga țară. Clubul Sportiv Tibi a participat la această competiție cu 2 sportivi, Otvoș Lorena și Radu Șerban, amândoi la categoria 10 ani. Otvoș Lorena a câștigat 2 medalii de argint în probele de ștafetă 4x50 m mixt și 4x50 m liber.

“Din nou înotătoarea din Beclean, Otvoș Lorena, a obținut 2 titluri de vicecampioană națională în probele de ștafetă făcând echipă cu prietenele ei de la CSM Târgu Mureș. Mulțumim antrenorului de la CSM Târgu Mureș, Csorbasi Janos pentru excelenta colaborare. Cele mai bune clasări ale ei în probele individuale au fost locul 5 la 50 m spate (au fost 109 concurente la această categorie de vârstă) și locul 7 la 200 m liber. Și Radu Șerban (antrenat în ultima perioadă la CSM Târgu Mureș) și-a îmbunătățit recordurile personale în unele probe. Îi felicităm pe cei 2 și anunțăm că ne deplasăm în weekendul următor la Satu Mare pentru a concura la Cupa Select”, ne- a comunicat președintele clubului Horgoș Tiberiu.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5