Felicitări ! David Bob, modelul bistriţean dintr-o revistă celebră

Ediţia de vară a celebrei reviste Elle Man propune întâlnirea cu trend-urile anului 2018, moda masculină câştigând, în ultimii ani, teren, astfel încât creatorii vin pe podiumurile cele mai importante cu noi creaţii, ce propun o altă abordare.
Revista aduce un omagiu geniului care a sfidat timpul, Stephen Hawking, renumitul fizician şi teoretician al originii universului, dar şi un interviu interesant cu un român ce ne face cinste la Hollywood, Sebastian Stan, devenit faimos după ce a jucat în „Captain America: The First Avenger”, însă în ţară a devenit mai popular cu Gossip Girl. Apoi, un alt interviu este cu alpinistul Alex Găvan, cel care a escaladat peste şase vârfuri de peste 8000 m în Himalaya.
Nu lipsesc adresele marilor case de modă, maşinile vremii, recomandări pentru vacanţă, cosmetice, gadget-uri.
O bucurie pentru noi este prezenţa bistriţeanului David Bob, de la Attitude Models, în pictorialul acestei ediţii, fotografiile fiind semnate de Dan Beleiu, iar realizator Domnica Mărgescu. David prezintă colecţia „Rebel” ce combină imprimeuri marca Hilfiger Collection, a cărui imagine este pilotul Lewis Hamilton.
Pulovere din bumbac, jachete din fâş, pantaloni de doc sunt prezentate într-o combinaţie inedită în care, alături de David Bob, au fost şi Adonis Enache – Endorphinlab – coafură şi Andra Manea – make-Up-artist oficial L’Oreal Paris.
Revista s-a cumpărat ca pâinea caldă la Bistriţa, fiind epuizată în doar câteva ore.
Elev al Colegiului Naţional „Liviu Rebreanu”, David Bob şi-a făcut apariţia pe scenele modei internaţionale încă de anul trecut. Fiul directorului Ani Bob, de la AJPIS, a prezentat moda la Londra şi Milano, unde a participat la renumita Săptămână a Modei.
Bistriţeanul mai colaborează şi cu agenţiile Named Models şi Wonderwall Management. Având 1,87 m înălţime, păr roşcat şi ochi căprui, David Bob este curtat de agenţiile de modă, dar şi de renumite branduri fiind un nou nume în modellingul internaţional. Felicitări David !

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]