Felicitări, dr. Anca Maria Moldovan! Felicitări, dr. Ana-Maria Piticaş! Preşedintele României le-a conferit Ordinul “Meritul Sanitar“ în grad de Cavaler!

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat decretul de decorare a unor medici cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății. Astfel, în semn de apreciere și recunoștință pentru profesionalismul și dăruirea de care au dat dovadă în creșterea calității actului medical, pentru curajul și solidaritatea manifestate în prima linie a luptei împotriva pandemiei de COVID-19 de pe teritoriul țării noastre, Președintele României a conferit Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler pentru 32 de medici dintre care doi sunt de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa.

 

"Felicitări, Anca Maria Moldovan! Felicitări, Ana-Maria Piticaş! Printre cei 32 de medici de la nivel național, cărora li s-a conferit Ordinul “Meritul Sanitar“ în grad de Cavaler, se numără și doi medici din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița - Dr. Moldovan Anca Maria şi dr. Piticaş Ana-Maria. Distincție primită în semn de apreciere și recunoștință pentru profesionalismul și dăruirea de care au dat dovadă în creșterea calității actului medical, pentru curajul și solidaritatea manifestate în prima linie a luptei împotriva pandemiei de COVID-19 de pe teritoriul țării noastre. Vă felicit pentru distincția primită, pe baza efortului și profesionalismului dumneavoastră. Cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății, le mulțumesc și felicit întregul colectiv al SJUB, care indiferent de vremuri, a făcut tot ce le-a stat în putință să fie alături de oameni și să salveze vieți.

 

Vă doresc multă sănătate și spor în profesia deosebită pe care o practicați", a transmis managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, ec. Gabriel Lazany.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5