Felicitări ! El bistriţean, ea din Bucureşti, Ionuţ Pralea şi Simona Rădanţu, poliţişti de nota 10 ! Cei doi iubiţi, aflaţi în concediu, în Năsăud, au prins un infractor, demonstrând că jurământul depus în slujba Statului nu este condiţionat de timp !

Polițiștii au fost sesizați prin 112 de către o femeie de 40 de ani, din Bistrița, despre faptul că, în timp ce se afla în depozitul unui magazin din Bistrița, i s-a sustras portmoneul în care avea suma de 400 de lei.

Ca urmare a cercetărilor efectuate, polițiștii Biroului Ordine Publică l-au identificat pe un tânăr de 17 ani, din Năsăud, bănuit de comiterea faptei. Acesta era căutat în vederea continuării cercetărilor.

La aceeași dată, tânărul bănuit de furt a fost observat, pe raza oraşului Năsăud, de către un polițist din cadrul Biroului de Ordine Publică care, împreună cu o polițistă din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, se aflau în zonă, fiind în concediu. După ce a fost recunoscut de polițist, tânărul a încercat să fugă, însă a fost urmărit și prins de către cei doi.

Acesta a fost condus la sediul Poliţiei din orașul Năsăud, după care a fost predat poliţiştilor din cadrul Biroului Investigaţii Criminale care vor continua cercetările.

Îi felicităm pe Ionuţ Pralea şi Simona Rădanţu cei doi tineri care arată că Omenia este la loc de cinste şi că jurământul depus în slujba Statului Român nu este condiţionat de timp! Cei doi tineri se aflau în concediu în Ţara Năsudului, la bunicii de pe Ilve ai lui Ionuţ. De 10 ori 10 pentru aceşti tineri frumoşi !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]