Felicitări! Nicolae Bălan câștigă categoric Cortina Skyrace în Italia

Multiplu câștigător la numeroase competiții naționale și internaționale, pompierul salvator Nicolae Bălan a reușit, și de această dată să câștige într-o manieră detașată Cortina Skyrace, cursa  care  se desfășoară în cadrul cunoscutului concurs Lavaredo Ultra Trail, Italia.

Potrivit aimx.ro, Nicolae Balan a fost cel mai bun din 268 de participanți, acesta trecând linia de sosire după 1 ora, 40 de minute si 58 de secund, la peste 6 minute de cee de al doilea clasat. .Cortina Skyrace este o cursa aflata la a patra editie. Traseul are 20 de kilometri, cu 1000 de metri diferență de nivel, în Dolomiți. Timpul limită pentru a fi declarat finisher este de 3 ore și jumătate.

 „A fost o cursă frumoasă de la un capat la altul. Am condus cursa începând de la prima urcare și am stat pe primul loc până la final. E prima mea competiție pe trail în străinătate și a fost cu noroc. E o mare bucurie și mă simt foarte bine că am avut ocazia să alerg aici.Mulțumesc frumos Echipei Datacor Running Team pentru tot sprijinul acordat”, a declarat Nicolae Bălan pentru aimx.ro.

Al doilea român la Cortina Skyrace a fost Horațiu Pop, tot de la Datacor Running Team. Horațiu a alergat în 2 ore, 14 minute și 8 secunde, fiind al 51-lea.  De asemenea, Alina Pop a încheiat cu  02:53:39.

 

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]