Felicitări! Prima victorie pentru CS Gloria 2018 BN în grupele EHF

CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud a obţinut prima victorie în grupele Cupei EHF la handbal feminin. Formaţia noastră a reuşit să Învingă, în faţa a circa 1000 de suporteri, pe Odense Handbold (Danemarca), cu scorul de 25-23 (13-12), liderul grupei. În grupele europene, Gloria mai avea două egaluri şi o înfrângere, ultima chiar săptămâna trecută, în deplasarea din Danemarca, scor 25-19 (9-9).

La pauză, tabela arăta 13-12, doar de două ori fiind conduse fetele noastre. Apărarea şi portarul, aşa cum remarca şi antrenorul principal Horaţiu Paşca, au fost cheia şi în a doua repriză. Gloria 2+18 BN a condus în partea a doua a jocului şi la 3 goluri, 16-13 şi 23-20, dar emoţii au fost pe final. Şi de această dată, publicul a avut un rol determinant.

MVP a fost aleasă Natallia Vasileuskaya, din rândul jucătoarelor Gloriei, în timp ce de la daneze a fost desemnată Freja Cohrt.

Pentru CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud au marcat Natallia Vasileuskaya - 8, Mariana Costa - 6, Daniela Raţiu - 5, Nicoleta Dincă - 3, Valentina Ardean-Elisei - 2 şi Laura Pristăviţa - 1. În poartă, Ljubica Nenezic a avut 12 din 24 intervenții reușite (50%), Darly Zoqbi de Paula 8/21 intervenții reușite (38%).

Pentru Odense au înscris Freja Cohrt Kyndboel - 7 goluri, Cornelia Nycke Groot - 4, Trine Ostergaard Jensen - 4, Stine Jorgensen - 2, Ingvild Kristiansen Bakkerud - 2, Nadia Offendal - 2, Mie Enggrob Hojlund - 1, Kathrine Brothmann Heindahl - 1.

Partida a fost condusă de Pinar Unlu Hatipoglu şi Mehtap Şimşek, din Turcia, iar delegat EHF a fost grecul Stepan Partemian.

În clasament, Odense rămâne pe primul loc cu 6 puncte, pe doi esre Erd cu 5 puncte, Gloria Bistriţa-Năsăud cu puncte şi Lublin cu 1 punct.
***
La conferinţa de presă, antrenorul de la Odense, Karen Brossgaard, a ţinut să felicite echipa noastră pentru jocul bun, pentru tactica aleasă, pentru că a luptat pe tot parcursul partidei, în timp ce Kamilla Larson a precizat că Gloria a avut un portar foarte bun, iar apărarea a fost la un nivel foarte bun.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5