Felicitări, Sara Ecedi! Premieră! Absolventa de 10, de la Secţia Germană, şefa de promoţie a Colegiului Liviu Rebreanu

În premieră, şeful de promoţie al Colegiului Naţional „Liviu Rebreanu” este un absolvent de la Secţia Germană. Sara Ecedi a reuşit performanţa ca în toţi cei patru ani de liceu să aibă media generală 10. De altfel, la susţinerea discursului de final de liceu, Sara a purtat pe cap două coroniţe, una de premiul I şi alta de şefă de promoţie. Sara ne-a dezvăluit că este încă din grădiniţă la Secţia Germană şi că 80% din clasă au mers împreună pe acest drum până la absolvirea liceului cu doamna educatoare Kati Pop, doamna învăţătoare Tănăsescu şi diriginta Helena Schuster. „S-au construit amintiri plăcute despre cum în fiecare dimineaţă ne întâlneam aceiaşi colegi încă din grădiniţă şi ne-am dat seama că deşi anii au trecut tot aceiaşi suntem în fiecare zi la şcoală. Atmosfera din bancă, agitaţia dinaintea susţinerii testelor, agitaţia de pe holuri, bucuria de a fi adolescent nu le vom uita niciodată”, ne-a declarat Sara. De remarcat este faptul că în top 10 medii de la „Liviu” trei sunt de la Secţia Germană.
Şefa de promoţie spune că anii de liceu au fost „intenşi şi în acelaşi timp luminoşi”. De performanţa elevei sunt mândri atât profesorii, în frunte cu diriginta Helena Schuster, cât şi părinţii. Tatăl, Marin Ecedi, de la „Transilvania Print”, ne declară că se bucură pentru reuşitele fiicei lui căreia îi doreşte mult succes pe mai departe în viaţă în cariera pe care doreşte să o urmeze.
După ce va trece prin febra examenului de Bacalaureat, Sara doreşte să urmeze Facultatea de Medicină din Cluj. „Am absolvit Ştiinţele naturii şi doresc să urmez Medicina pornind de la ideea că, cu ajutorul capacităţii intelectuale poţi salva oameni, poţi schimba destine”, ne-a spus Sara Ecedi.
O felicităm pentru performanţele ei şi îi dorim aceleaşi reuşite în timpul anilor studenţiei, spre bucuria şi mândria celor care îi sunt aproape, dar şi spre conturarea unei cariere de succes.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]