Felicitări! Tania Plăian, aur la junioare I în Top 10 Europa!

Tania Plăian, Elena Zaharia, Darius Movileanu și Iulian Chiriță sunt cei mai buni dintre cei buni, după trei zile de vis la TOP 10 Europa la tenis de masă, care a avut loc între 4-6 octombrie în Noordwijk, Olanda.

Bistrițeanca Tania Plăian a obținut aur  la juniori 1 feminin, după 7 victorii și 2 înfrângeri. Medalia de aur și-a asigurat-o la ultimul meci, când a învins-o pe Jamila Laurentin (Italia), cea care ocupa prima poziție înainte de întâlnire.

„Suntem peste tot! Stârnim admirația întregii Europe, ne depășim limitele și ne dorim tot timpul mai mult! Zburăm înalt, generație după generație și nu mai suntem timizi în fața provocărilor legate de ceea ce știm să facem. Avem, în sfârșit, acel ceva care face diferența și care ne poartă pe podium într-o dorință nebună de victorie. Dovadă stau și rezultatele de la TOP 10 Europa. Noi, familia asta mică și frumoasă a tenisului de masă românesc, noi cu sportivii și antrenorii noștri care fac minuni, noi toți, mândri să ne numim Federația Română de Tenis de Masă!", Beatrice Romanescu - PR&Marketing FRTM.

TOP 10 Europa juniori I și II, Olanda:

România, 3 medalii de aur și 1 argint:
Tania Plăian - AUR la junioare I
Elena Zaharia - AUR la junioare II
Darius Movileanu - AUR la juniori II
Iulian Chiriță - ARGINT la juniori II

Trecut, prezent și viitor!!!

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5