Femeie din Şieu-Măgheruş, cercetată pentru evaziune fiscală

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor au identificat vineri o femeie, în vârstă de 49 de ani, din Şieu-Măgheruş, bănuită de comitera infracţiunii de evaziune fiscală.

Potrivit IPJ BN, aceasta este suspectată că în perioada ianuarie- septembrie 2013, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale din localitate, ar fi reţinut şi nu ar fi virat, în termenul prevăzut de lege, la Bugetul general consolidat al statului contribuţii cu reţinere la sursă, în valoare de 9.500 de lei.

***
De altfel, vineri, poliţiştii au aplicat 178 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 38.115 lei, şi au confiscat un volum de iar 41 mc material lemnos.

Nu mai puţin de 180 de poliţişti din cadrul structurilor de investigare a fraudelor, ordine publică, poliţie rutieră şi poliţie transporturi, împreună cu poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale, Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, jandarmi şi inspectori ai Direcţiei Sanitar-Veterinare Bistriţa-Năsăud au acţionat, în sistem integrat,pe raza judeţului pentru creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor, combaterea evaziunii fiscale şi protejarea bugetului consolidat al statului, precum şi pentru diminuarea fenomenului infracţional şi contravenţional specific perioadei premergătoare sărbătorilor pascale.

Cele mai multe amenzi, 133 au fost date pentru nerespectarea/încălcarea prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice, alte 13 sancţiuni pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 22 de contravenţii pentru activităţi comerciale ilicite.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5