Femeie din Tureac, muşcată de şarpe, într-o zonă greu accesibilă

Update: Femeia a fost preluată de echipajul TIM după aproximativ 4 ore de la momentul muşcăturii, a fost stabilizaă şi transportată la UPU SMURD pentru investigaţii medicale suplimentare. Aceasta este stabilă hemodinamic şi respirator. Deocamdată, nu a fost confirmată muşcătura de viperă, investigaţiile continuă la spital. 

O femeie de aproximativ 60 de ani a fost muşcată de şarpe  în urmă cu aproximativ 3 ore, într-o zonă greu accesibilă de pe raza localităţii Tureac, comuna Tiha Bârgăului.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de rgenţă Bistriţa-Năsăud, în urmă cu puţin timp a fost făcut apelul la numărul unic de urgenţă 112, în urma înrăutăţirii stării de sănătate a acesteia. Victima este conştientă, va fi coborâtă de aparţinători cu un autovehicul off-road şi predată echipajului de tarapie intensivă mobilă SMURD, direcţionat spre locul indicat. 

Camelia Strugari, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, a precizat că unitatea spitalicească dispune de ser antiviperin. "Dacă se va stabili că a fost vorba despre o muşcătură a unei vipere, atunci se va administra. Anul acesta, este primul caz care ajunge la UPU în urma unei muşcături de şarpe", ne-a declarat Camelia Strugari.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5