Femeie găsită moartă în gara din Coşbuc

Femeie găsită inconștientă, lângă calea ferată, în apropiere de gara CFR Coșbuc. Intervin echipajul de prim ajutor SMURD de la Secția de Pompieri Năsăud și echipajul de terapie intensivă mobilă SMUR. Intervenția este în dinamica. ISU BN
Update: Din păcate, primul echipaj ajuns la locul indicat a constatat că femeia prezenta leziuni incompatibile cu viața.
Update poliție: În această după-masă, un echipaj din cadrul Secției 6 Poliție Rurală a intervenit în localitatea Coșbuc, unde a fost sesizat faptul că o femeie este căzută pe terasamentul căii ferate, în stare se inconștiență.

Din păcate, la fața locului a fost constatat decesul femeii. Aceasta a fost identificată ca fiind în vârstă de 59 de ani, din Coșbuc și, conform primelor verificări, se pare că ar fi fost accidentată de tren.

Totodată, pentru stabilirea exactă a cauzei decesului va fi dispusă necropsia cadavrului. Cazul a fost preluat de către polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Bistrița-Năsăud care împreună cu criminaliști efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care aceasta a decedat.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5