Femeie răpită de 4 bărbați? Polițiștii i-au oprit la Năsăud și au fost reținuți

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Sângeorz Băi au intervenit azi, 27 iunie a.c., in jurul orelor 02.00, ca urmare a unui apel 112, în care era sesizat faptul că doi bărbați ar fi răpit o femeie dintr-o locuință după care ar fi urcat-o într-un autoturism deplasându-se înspre Năsăud. La scurt timp, polițiștii din cadrul Politiei Orașului Năsăud au oprit în trafic un autoturism in care se afla o femeie în vârsta de 29 ani din Orăștie și 4 bărbați în vârstă de 27 ani, 26 de ani, 24 ani și respectiv 29 ani, toți din Orăștie, care au fost conduși la sediul poliției.
Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au întocmit, în cauză, dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsirea de libertate în mod ilegal, lovirea sau alte violențe, distrugere și violare de domiciliu.

In cursul zilei de azi 27 iunie a.c. cei 4 suspecți au fost reținuți pentru comiterea infracțiunilor sesizate și au fost depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud urmând a fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5