Festivalul Naţional de Literatură „Vasile Lucaciu”

În 1 şi 2 decembrie 2012, se va desfăşura ediţia a XVIII-a bienală a Festivalului naţional de literatură „Vasile Lucaciu”, destinat tinerilor creatori care nu au debutat în volum. Textele (inedite), 10-15 pagini de poezie şi/sau proză, dactilografiate/printate în două exemplare, vor fi trimise prin poştă (data limită, 15 noiembrie 2012) pe adresa Primăriei Cicîrlău, cod poştal 437095, judeţul Maramureş, iar cele redactate în format electronic vor fi transmise pe e-mailul: [email protected]
Juriul, format din scriitori de la reviste literare din Cluj, Oradea, Satu Mare, Zalău, Bistriţa şi Baia Mare, va acorda premii în bani: 800 lei premiul pentru cel mai valoros text din concurs (poezie ori proză), 350 lei premiul I pentru poezie, 300 lei premiul al II-lea pentru poezie, 250 lei premiul al III-lea pentru poezie, 350 lei premiul I pentru proză, 300 lei premiul al II-lea pentru proză, 250 lei premiul al III-lea pentru proză. Premii ale revistelor, constînd în publicare. Cărţi din Maramureş, oferite de gazde. O vizită la casa în care s-a născut memorandistul Vasile Lucaciu.
Concurenţii aleşi de juriu vor fi invitaţi la festivitatea de premiere - cazarea şi masa sunt asigurate de organizatori. Informaţii: [email protected] sau la telefonul 0730-930235. Sunt aşteptaţi toţi creatorii care se încadrează în regulament, din judeţul nostru.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5