Festivalul Naţional de Poezie „Nicolae Labiş”

Consiliul Judeţean Suceava, prin Centrul Judeţean pentru Conservarea şi promovarea Culturii Tradiţionale Suceava organizează a XL-a ediţie a Festivalului naţional de poezie „Nicolae Labiş”. Manifestarea, derulată în colaborare cu Societatea Scriitorilor Bucovineni, va avea loc în perioada 16-19 octombrie, la Suceava şi Mălin.

Cu acest prilej va fi organizat un concurs de poezie la care pot participa autori cu poeme nepublicate şi nepremiate la alte concursuri literare, care nu au depăşit vârsta de 30 de ani şi nu sunt membri ai Uniunii Scriitorilor. Lucrările dactilografiate în 5 exemplare, vor fi trimise pe adresa Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Suceava, str. Universităţii nr.48, Suceava, 720228, până pe 17 septembrie. Ele vor purta în loc de semnătură un moto şi vor fi însoţite de un plic închis care va conţine un CV al autorului.

Fiecare participant are dreptul să se înscrie cu minimum 5 poezii şi maximum 10. Câştigătorii vor fi anunţaţi din timp pentru a participa la festival şi, de asemenea, vor fi publicaţi în „Caiete mălinene”.

Comentarii

01/08/09 13:56
titi

Concursul se va tine si in 2009? tot in perioada sept.-octombrie?
Va multumesc.

11/04/09 20:35
Vizitator

As dori sa stiu cand se va organiza editia de anul acesta (2009)?
Va multumesc

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5