„Casa EMA vrea să te miște”, ediția a IV-a

Fii prietenul unui copil cu autism!

Pentru al patrulea an consecutiv, Casa EMA donează, în cadrul acestei campanii, jumătate din încasările realizate într-una din zilele de Paști unei organizații non-profit, pentru a sprijini dezvoltarea acesteia. Sub deviza „mișcă-te și lasă-te mișcat”, încurajăm bistrițenii la mișcare, în același timp contribuind la strângerea de fonduri organizată.
De această dată, fondurile strânse în data de 13 aprilie vor fi donate Centrului de Referință și Resurse în Autism „Micul Prinț”, pentru a susține terapia prin echitație a copiilor care suferă de această tulburare.
Centrul de Resurse și Referință în Autism „Micul Prinț“ derulează un proiect cunoscut sub numele de „Equine Learning Therapy la Refugiul «Caii lupilor»“. Terapia asistată de cai folosește instrumente emoționale, sociale și pedagogice cu ajutorul cărora se obțin efecte pozitive evidente, cum ar fi o postură mult mai corectă a spatelui, dar și un echilibru mai bun, în unele cazuri. Pentru continuarea și extinderea acestui proiect, este nevoie de fonduri pentru achiziționarea mai multor echipamente utile copiilor iar noi toți, prin acest proiect, vom face acest lucru posibil. Pentru că, după cum spune și Ana Dragu, coordonatoarea centrulu: „Nu am văzut niciodată atâta fericire pe metru pătrat”, deci merită efortul.
Procedura este una simplă. Prin mișcarea la Casa EMA, fiecare persoană contribuie la finanțarea proiectului, pentru că jumătate din fondurile strânse vor fi donate. Pentru a întâmpina acest demers, intrarea la piscină va fi la prețul promoțional de 15 lei în ziua de 13 aprilie. Mai mult decât atât, fiecare bilet de intrare la centrul SPA va asigura participarea la o tombolă organizată de Casa EMA cu susținerea Centrului Micul Prinț dar și Bistrițeanul.ro. Premiile cele mai importante sunt o serie de picturi realizate de copiii cu autism, în cadrul atelierului de pictură organizat la centrul de pe Independenței 30. În data de 14 aprilie vom organiza o conferință de presă în care vom anunța rezultatele din cea de-a 2-a zi de Paști.
Până atunci, ținem legătura pe pagina de facebook a Casei EMA, pentru a urmări în detaliu desfășurarea campaniei. Vă „amenințăm” că pregătim informații foarte interesante.
Așadar, dragi bistrițeni, vă invităm la o tură de mișcare pentru o cauză frumoasă, acum în preajma Sărbătorilor Pascale, un moment foarte bun de a susține comunitatea în care trăim împreună, cu bune și cu rele.

Casa EMA
Responsabil proiect:
Mihai Oprea
Marketing Manager

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]