Fiii satului s-au reîntors la Ţagu. Au găsit o şcoală modernizată şi drumuri în asfaltare

La Ţagu, în comuna Budeşti, fiii satului s-au reîntors acasă. Bucuria a fost cu atât mai mare pentru că satul natal capătă valeneţele unuia european.

„Azi la Țagu, comuna Budești, am avut bucuria să văd o parte din roadele muncii făcute alături de colegul și prietenul meu Vasile Codrea, primarul comunei Budești: şcoala din localitate modernizată integral și șantier în derulare pentru asfaltarea a peste 5 km de drumuri comunale doar în satul Țagu. Vorbim de proiecte de peste 1 milion de euro doar pentru un sat, vitale pentru dezvoltarea acestei comunități!”, spune preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan.

Preşedintele Emil Moldovan, alături de senatorul Ioan Deneş, reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud, dar şi de măicuţele de la Dobric, împreună cu comunitatea locală, au participat la evenimentul festiv de la şcoala din localitate.

„De asemenea, am avut bucuria ca alături de oamenii din Țagu să particip la Sfânta Liturghie și ulterior la întâlnirea cu fiii satului! Felicitări Vasile Codrea, un primar harnic și dedicat care a pus comuna Budești pe harta unora dintre cele mai active comunități din România!”, adaugă şeful administraţiei judeţene.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]