Autostrada Nordului

Florin Chereji: Dacă am fi avut trasat culoarul autostrăzii, probabil că altfel am fi putut să ne ducem demersul

Preşedintele Asociaţiei Bistriţa Civică, Adrian Florin Chereji, a vorbit despre nevoia oricărei regiuni de a fi conectată cu Europa printr-o infrastructură rutieră de autostrăzi, despre pericolul izolării regiunii de nord a României prin noul Master Plan General de Transport.

"Dacă am fi avut trasat culoarul autostrăzii, probabil că altfel am fi putut să ne ducem demersul, dar nu s-a făcut nimic din acest punct de vedere. Unul dintre atuurile importante pe care trebuie să marşez în demersul nostru, în afară de faptul că este traseu tradiţional, este culoar european E 58, finanţabil de către Comisia Europeană. Deci, noi nu mai trebuie să clasificăm acest drum ca drum european. Dacă are cineva răbdare să citească toată documentaţia Master Planului General de Transport găseşte foarte multe inadvertenţe”, a subliniat Adrian Florin Chereji, preşedintele Asociaţiei Bistriţa Civică.

Comentarii

03/03/15 14:38
Observer

Onor primari(fosti) de ce nu spuneti adevarul, ca datorita urbanismului facut pe genunchi si pe spagi am pierdut constructia autoatrazii la Bistrita. Nu s-a avut niciodata un plan unitar de urbanism si daca ne uitam la ce si cum s-a construit te intrebi daca am avut vreodata arhitecti la primarie????

14/03/15 12:32
Cetatean

Chereji asta, saracul de el... tot spera sa nu se faca "Centrura de Sud " a Bistritei... si sa "scape" de cosmarul pe care-l are cu acest lucru... si numa "nu i se arata" deloc... ! Ooooooooooo... bietul de el si de toti acei circa 0,001% dintre toti acei "Gica Contra"... pe aceasta tema... ! Numa nu le iese nicicum "pasenta"...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5