Florin Urîte, noul preşedinte al Rotary Club Bistriţa

Florin Urîte a preluat luni preşedinţia Rotary Club Bistriţa, pentru perioada 2017-2018, de la Tănase Dumitru, administratorul Eurocompozite.  

De loc din Năsăud, Florin Urîte este de profesie inginer, fiind director de vânzări şi marketing la RCB Electro SA Bistriţa. Acesta a lucrat şi la Teraplast, deţinând inclusiv funcţia de director general al companiei.

Este membru al Partidului Naţional Liberal, fiind preşedintele Organizaţiei Oamenilor de Afaceri a PNL BN.

Florin Urîte este membru al Rotary Club Bistriţa din 2010.

„Rotary este o rețea mondială de persoane care îşi transpun pasiunile în cauze sociale relevante, pentru a schimba viața comunității.

Alcătuită din peste 34.000 de cluburi Rotary din intreaga lume, Rotary International formează o rețea globală de lideri in afaceri și comunitate care isi ofera in mod voluntar timpul și talentele lor pentru a servi in comunitățile locale și în întreaga lume - formand prietenii puternice si de durată.

Motto-ul nostru, A servi mai presus de sine însuşi, exemplifică spiritul umanitar al 1,2 milioane de rotarieni în întreaga lume. Eforturile ne sunt îndreptate spre domeniile noastre de interes:

  • Pacea și prevenirea conflictelor/rezoluții
  • Prevenirea bolilor si tratarea lor
  • Apa si Sanatatea
  • Sănătatea materna si a noilor nascuti
  • Educatia si Alfabetizarea
  • Dezvoltarea economică și comunitară”, este descrierea de pe site-ul rotary2241.org.

Potrivit ultimei sale declaraţii de avere, la finalizarea mandatului de consilier judeţean în 2016, acesta deţine terenuri în Năsăud, în judeţul Constanţa, la Colibiţa şi în Bistriţa, două case în Năsăud, un apartament la Bistriţa şi o casă în judeţul Constanţa. De asemenea, deţine tablouri, bijuterii şi obiecte de aur în valoare de 55.000 euro. La acestea se adaugă depozite, fonduri de investiţii şi acţiuni de peste 500.000 lei.

test2

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]