„Foarte bine” pentru ordine şi disciplină, în Garnizoana Bistriţa

În data de 06.01.2010, a avut loc la Comandamentul Brigăzii 81 Mecanizată, şedinţa de analiză a ordinii şi disciplinei în Garnizoana Bistriţa pe anul 2009, la care au luat parte cadre militare din conducerea brigăzii, comandanţi ai unităţilor militare subordonate şi reprezentanţi ai instituţiilor sistemului naţional de apărare din garnizoană.

Activitatea s-a desfăşurat în baza regulamentelor militare în vigoare şi a fost condusă de comandantul garnizoanei Bistriţa, domnul general de brigadă Ioan Manci.

Ordinea de zi a cuprins analiza stării disciplinei militare pe garnizoană în anul 2009 şi discutarea programului activităţilor de garnizoană pe anul 2010.

Perioada analizată s-a caracterizat prin executarea în bune condiţii a activităţilor specifice în toate unităţile şi instituţiile din garnizoană, fiind foarte bine apreciată de eşaloanele ierarhic superioare şi de autorităţile publice locale şi centrale.

Iată că se confirmă valoarea şi profesionalismul militarilor din Brigada 81 Mecanizată. Felicitări pentru calificativul obţinut.

Informaţie obţinută de la mr. Florin Apăfăian, ofiţer cu relaţii publice al UM 01331 Bistriţa.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5