Fotbal. Liga a IV-a. Etapa a II-a

Fotbal cu iz de răzbunare pe presă

Voinţa Livezile – Progresul Năsăud 1-0 (0-0)

Livezile, teren bun de joc, spectatori circa 100, avertismente: Iacob Ionuţ, Burcutean, Buricea şi Plăian, marcator: Rus Sebastian, arbitrii partidei: Liviu Pop – la centru, ajutat la cele două tuşe de către Călin Sângeorzan şi Eduard Brânză. Observatorul partidei – Ioan Ureche.

Au jucat: VOINŢA LIVEZILE: Voivod, Precup, Georgiţă, Haliţă, Pop C., Bugnar, Marc, Tomoioagă, Rus S., Iacob I. şi Sighiartău. Au mai jucat: Burcutean, Darlaci şi Monorean. Antrenor – Constantin Sava.

PROGRESUL NĂSĂUD: Contra, Chitul, Frişan, Pop P., Tanco, Hâlmu, Buricea, Plăian, Avădanei, Coste şi Vasilichi. Au mai intrat: Mureşan şi Sinchevici. Antrenor - Avădanei I.

În debutul acestei cronici sportive, pentru cititorii ziarului nostru îmi cer scuze, deoarece nu am putut aduce imagini clare de la acest joc, aşa că am fost nevoit să părăsesc baza sportivă, adică după gard. Aceasta survine, probabil, de la o răzbunare cu presa a unor oameni din fotbalul judeţean.

Mai pe scurt, cu aproximativ cinci minute înaintea partidei, am fost anunţaţi de către observatorul partidei, Ioan Ureche, să alegem două alternative, sau urcăm în acoperişul vestiarului “la cucurigu”, ori părăsim terenul de joc, acesta afirmând că dl. Ciocan Victor a dat verdictul. Aşa că am respectat litera regulamentului, iar cei care au dat această soluţie au fost pe deplin fericiţi.

Dl.Ureche a încălcat din nou regulamentul pentru că a stat “la cucurigu”

Urcat şi el în tribuna mansardei, din păcate, nu a fost atent la ce se petrece pe marginea terenului. Am filmat şase persoane, care nu au avut nimic în comun cu fotbalul, care stăteau pe margine, bineînţeles, în civil. Am luat legătura cu dl. Ciocan Victor, care mi-a spus că unul este cu targa, altul X, Y, ş.a.m.d.

Un singur lucru este clar: aţi câştigat duelul cu presa, dar nu şi în ochii noştri. Un lucru este cert: regulamentul la os şi să fie respectat întocmai. Ar fi bine să începeţi cu noi, cei care respectăm regulamentul impus de dvs., dar să respectaţi şi dvs. regulamentul Federaţiei Române de Fotbal, care, din păcate, a fost încălcat de dvs. şi cam pedigree (cam pătat).

Legat de joc, nu pot afirma că aş fi dorit un adevărat derby între cele două echipe, ţinând cont de valoarea lor şi poziţia în clasament din ediţia trecută. Am asistat la un joc anost, cu puţine faze de poartă.

Notăm prima fază în min. 38, când Vasilichi scapă singur spre poartă, trimite în colţul lung, dar respinge miraculos portarul Voivod.

Min. 50 – Sighiartău şutează de la 35 m la vinclul barelor, respinge portarul Contra, iar din apropiere cel mai bun jucător de la Voinţa, Rus Sebastian, trimite în plasa porţii: 1-0. Cinci minute mai târziu, Avădanei putea restabili egalitatea. Min. 80 – se remarcă din nou goalkeper-ul năsăudean. Min. 94 – Voivod iese neinspirat dintre buturi, iar Chitul foarte aproape de a trimite balonul în plasă.

Aşadar, am asistat la un joc destul de slab, mai mult la mijlocul terenului, fără vlagă şi inspiraţie din partea ambelor echipe.

Dar, cine a avut de câştigat la această partidă, a câştigat, adică gazdele, aducându-şi cele trei puncte în visteria lor şi, bineînţeles, observatorul partidei în lupta cu presa. Bravo vouă!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5