Fotbal feminin. ACS Heniu Prundu Bârgăului a învins, în deplasare, pe Banat Girls, 1-4!

ACS Heniu Prundu Bârgăului revine acasă cu 3 puncte, după partida disputată astăzi cu Banat Girls, şi încheiată cu scorul de 1-4. Au înscris pentru echipa noastră Andreea Laiu - min. 48, 71 și 80 şi Alexandra Hornea - min 86.

LAIU a reușit o performanță deosebită în Liga întâi de fotbal feminin. Jucătoarea Heniului a reușit hat trick-ul în două etape consecutive.

Atacantul echipei noastre a înscris in partida cu Fair Play București câștigată de Heniu cu 15-0, în minutele 24, 40, 68 iar astăzi a reușit să își treacă din nou numele pe tabelă, în meciul câștigat în fata Banat Girls cu scorul de 4-1, marcând în minutele 48, 71 și 80.
Între cele două meciuri, Andreea a îmbrăcat și tricoul echipei naționale, evoluând pentru România în meciul cu Belgia, disputat la Leuven.
Andreea LAIU: „Mă bucur de fiecare dată când înscriu pentru Heniu iar faptul că am facut asta de trei ori în două etape consecutive îmi aduce bucurie și satisfactie. Mă bucur că reușesc să mă mențin constantă și să marchez de atâtea ori. E importantă unitatea grupului, faptul că reușim să ne impunem și să câștigăm cele trei puncte. Regret faptul că evoluăm fără suporteri însă îi asigurăm că jucăm cu gândul la ei.”

sursa: ACS HENIU Prundu Bârgăului facebook

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5