Fotbal feminin. Bistriţa-Năsăud a câştigat la Under 14 şi s-a clasat pe locul 2 la Under 12. Laura Scridonesi, cea mai bună jucătoare a turneului

Municipiul Suceava a găzduit,  în perioada 3-5 noiembrie, faza finală a proiectului „Fotbal și feminitate”, dedicat jucătoarelor nelegimitate. Proiectul „Fotbal și feminitate” își propune să promoveze fotbalul în rândul fetelor din România. La această fază au participat peste 220 de jucătoare la categoriile de vârstă Under 12 și Under 14, reunite de reprezentanți ai asociațiilor județene din mai multe zone ale țării, se arată în comunicatul Federaţiei Române de Fotbal.

Selecţionata U14 a judeţului Bistriţa-Năsăud a câştigat locul 1, după ce a învins în grupe pe Argeş cu 2-1, pe Brăila 4-0 şi pe Teleorman 3-1. În semifinală, echipa noastră a învins Clujul, cu 3-0, iar în finală pe Braşov, cu 2-,1 după ce a fost condusă la pauză.

Lotul de jucătoare U 14: Claudia Dan (Şcoala Gimnazială Lunca Ilvei),  Ana Maria Dănilă (Şc. Gim. Poiana Ilvei), Laura Scridonesi (Şcoala Gim. Poiana Ilvei), Maria Ursa (Poiana Ilvei), Maria Candale (Poiana Ilvei), Claudia Vlaic (Şc. Gim. Pietriş), Bianca Cuzuban (Şc. Gim. „Avram Iancu” Bistriţa), Georgiana Pavelea (Şc. Gim. Coşbuc). Laura Scridonesi din Poiana Ilvei a fost declarată cea mai bună jucătoare a turneului.

La U12, Bistriţa-Năsăud  a obţinut locul 2 pierzând în finală cu 1-0 contra Argeşului. În grupe, echipa a învins cu 2-1 pe Teleorman, 3-0 pe Sălaj, iar în semifinală, după 0-0 cu Mehedinţi, victoria a venit la 7 metri. Lotul de jucătoare: Florina Pavelea (Şc. Gim. Coşbuc), Monica Creţu (Şc. Gim. Poiana Ilvei), Andreea Şotropa (Şc. Gim. Poiana Ilvei), Nicoleta Bindea (Şc. Gim Poiana Ilvei), Mihaela Adrian (Şc. Gim. Dipşa), Flavia Vaida (Şc. Gim. „Lucian Blaga” Bistriţa), Patricia Todea (Şc. Gim. „Avram Iancu” Bistriţa), Luana Breşfelean (Şc. Gim. „Lucian Blaga” Bistriţa). Premierea a fost făcută de preşedintele Răzvan Burleanu. Echipele noastre au fost pregătite de prof. Grigore Leonte de la Şcoala Gimnazială Poiana Ilvei şi prof. Cristian Raus de la Şcoala Gimnazială Coşbuc, fiind însăţite şi de preşedintele A.J.F BN, Dan Jiga.

 

 

 

 

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]