( Foto) Femeile din politică au strălucit de ziua lor ! Baluri la Bistriţa şi Năsăud ! Doi miniştri la petrecere !

Doamnele din politica bistriţeană - atât de la Partidul Naţional Liberal, cât şi de la Partidul Social Democrat - au lăsat pentru o zi preocupările administrative, economice, sociale şi au sărbătorit alături de domnii din viaţa lor şi de colegii de partid venirea primăverii. În ţinute de gală, doamnele au demonstrat încă o dată că frumuseţea face casă bună cu politica.
Peste 1200 de persoane au participat la petrecerea PSD, pe ritmurile muzicale de la Restaurantul Giulia.
„În ultimii ani a însemnat o petrecere de 900 colegi, maxim cât permite Giulia 2, cea mai mare sală de nunți din Bistrița. Anul acesta a însemnat o petrecere de 1200 colegi, în cele două săli alăturate ale complexului de nunți Giulia.De ce? Pentru că suntem o organizație foarte unită și e o mare bucurie pentru noi să fim împreună și la muncă și la distracție. Și mai înseamnă ceva: prețuirea pe care o au colegii noștri pentru noi, colegele lor!”, a transmis liderul Organizaţiei de Femei a PSD BN, deputatul Adriana Doina Pană.
Nu au putut lipsi de la petrecerea social-democraţilor liderul Emil Radu Moldovan, miniştrii Ioan Deneş şi Daniel Suciu, scretarul de stat Alexandru Pugna, primariul Nicolae Moldovan, dar şi alţi aleşi locali şi judeţeni.
Şi PNL a adunat sute de persoane la balul organizat la Năsăud de viceprimarul Dorin Vlaşin.
„Momente frumoase și pline de caldura au fost oferite de liberalii nasaudeni, distinselor doamne liberale prezente la sărbătoarea dedicată lor. Felicitari, PNL Nasaud și Vlasin Dorin Si Ionela!”, ne-a declarat şefa femeilor liberare Diana Morar.
Printre cei prezenţi s-au remarcat preşedintele Ioan Turc, prim-vicepreședintele Stelian Dolha,preşedinta Organizaţiei de Femei a PNL BN – Diana Morar, Calo Viorica- preşedinta Seniorilor, primari, consilieri locali şi judeţeni.

USR-PLUS

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]