( Foto) KFC Bistriţa, gata de inaugurare ! Vezi cum arată !

La B1 Shopping Bistriţa se conturează noul KFC de tip drive-thru. Lucrările sunt spre final.
La restaurantele de tip drive-through sau drive-thru, clienţii pot face comanda direct din maşină, dar pot servi şi în restaurant.
Se pare că în februarie ar putea fi deschis KFC-ul . În faza a doua a proiectului vor mai apărea şi trei sau patru magazine noi, pe o suprafaţă de aproximativ 2000 metri pătraţi, totul fiind programat pentru a doua jumătate a anului 2018.
………………….
KFC, cel mai popular lanț de restaurante din lume specializat în produse din carne de pui, aniversează 20 de ani de la intrarea pe piața din România. KFC și-a extins lanțul de restaurante la nivel naţional, ajungând în prezent la 63 de unități, cea mai recentă locație fiind deschisă în incinta Shopping City Mall din Piatra Neamţ. Calitatea produselor, modul excepțional de servire și standardele ridicate au îndreptățit echipele KFC din țară să câștige numeroase premii europene și mondiale în competiție cu celelalte restaurante KFC din lume. De 20 de ani, KFC România reușește să își atragă fanii prin produsele proaspăt preparate în fiecare zi în restaurante și prin ambianță.
În România, lanţul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licenţa pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network cu restaurante atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe precum Timişoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Piteşti sau Braşov. De asemenea, KFC România operează şi două restaurante la Chişinău, Republica Moldova, cât și unul în Verona, Italia.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]